Cure For Insomnia

RI:SA | 11.05.2008 | Experimental
4:36

Reincarnate_VIR (2008)

10.00   943 kuuntelua

Kappaleen sanat

cure for insomnia
stop fighting against something you can never win
fighting against something you can never win
cure for insomnia
cure yourself

"i hope youll excuse me if i appear a trifle excited
but ive just come into possession of a cure for insomnia
it comes in capsule form
for best results they must be taken internally
here is the handy applicator
it is an amazingly simple device
an idiot can operate it and indeed many do"

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fitz 30.07.2008
Hienon kuuloista kitarointia tuolla taustalla, jos se nyt on kitarointia. Jumaliste, paljon ääniä päällekkäin, mutta alkuperää on vaikea hahmottaa.

Laulut on efektoitu ja miksailtu hienosti kaiken hälyn sekaan, niitä ei heti edes keksi sieltä, se voisi lähes yhtähyvin olla sitä äänivallia mitä muukin. Rummut lähtevät hauskalla tamppauksella sisään, trance meininkiä. Kappaleeseen tulee yhtäkkiä aivan puun takaa kunnon bilemeininki, ja alkaa hieman ihmetyttämään, mikä juttu tämä tälläinen on. Sinänsä ovela veto, mutta hieman turhan radikaali muutos. Onneksi se osio ei kestä kauaa.

Mutta mukava välipala Success PT2 tunnelmoinnin jälkeen. Nopeasti sisään ja ulos.
0   +1 +2
 
MKDELTA 16.05.2008
Olette sitten näköjään tehneet ihan uuden julkaisun. <3 Ja tää on sitten eka näistä uusista biiseistä mitkä on korviini kaikumassa. Surina ja moottorisahasoundeja. Mmm mm. Komppaan GxBxää noitten häröäänien suhteen. Melkoisen sähköinen fiilis biisissä. Melodiat ovat melko orgaanisen oloisesti soitettuja, vaikka dynamiikkavaihteluita ei ole - siis en nyt kaipaa niitä varsinaisesti noihin melodioihin, mutta siitä tulee sellainen jännä semisti inhimillinen fiilis, melkein kuin ihmisen soittamia mutteivat ihan kuitenkaan. Ja sit tää lähtee käyntiin sirkkeliibiitillä. Oh wow. Johan on markkinat. Ankara, viiley ja jokseenkin kaukauisen oloinen teos. Oh my.
0   +1 +2
 
10
GxBx 12.05.2008
Hiton hyvä biisi! Aika erikoinen toi "laulu" hommeli, kuulostaa pichatulta ja ufolta samaan aikaan! Mut kyl iskee ku vähä aikaa kuuntelee, aluks olin sillai mitä ihmettä :O
Vitu kuul biitti lähtee tos lopus kans käyntii. Uskomattoman seksikkäitä häiriöääniä<3 namiskukkelis

Tiukka meininki on kyllä, hyvältä vaikuttaa tää levy. Ehkä laulua sais olla vähä eneämmä. eiku ei sittenkää ku näköjää joo täs joo.... HYVÄHYVÄ
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta