Another Fight Ahead -2007

3:09

Uutukaiselta Through a Sacrifice levyltä. Kappaleesta myös kuvattu OOB:n ensimmäinen musavideo.

9.17   1687 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Niin, olet oikeassa. Puolet palautteestani oli osoitettu kappaleen nauhoittajalle/miksaajalle, sillä jos Out Of Bounds ja kyseinen Herra X tekevät yhteistyötä tulevaisuudessa, on mielestäni myös OOB:lle hyödyllistä saada mahdollisimman hyvän kuuloinen, omatakeinen soundi. Ja mitä tulee bitinsiirtonopeuteen, se vaikuttaa ainoastaan soundin "repaleisuuteen", ei tasojen kovuuksiin, varsinkin jos kappale on kompressoitu ja masteroitu. Satun kuulemaan niitä dB/Hz-hommia, koska olen itse miksaillut ja nauhoitellut satoja tunteja. Mutta joo ja onhan tämä uusi nauhoite huomattavasti paremman kuuloinen kuin edellinen "Reflections", joten mitäpä tässä stressailemaan.
0   +1 +2
 
7
Marcone 04.05.2007
Varmasti uppoaa jos kyseessä on kyseisen genren ystävä. Täytyy kuitenkin sanoa, että tää ei koskettanu mua juurikaan. Noh.. syykin on varmaankin siinä, että ite en kuuntelisi vermeistäni tän tyylisuunnan musaa. Oli kuitenkin pakko laittaa kommentti bojojen kera, koska pumpussa vaikuttaa vanha tuttu menneiltä ajoilta. keep on doing good working anyway ;)
0   +1 +2
 
Angry Arfman 24.04.2007
Jos nyt jatketaan tätä keskustelua..Niin kyllä vaan jos mennään niin pitkälle kuuntelemalla 160kbps/mp3 materiaalia ja pystyy sanomaan, että mitä hz ja kuinka monta db niin on jo todellakin liikaa. Eikä se mitenkään auta poikia tekemään parempaa musiikkia...Kiitos.
0   +1 +2
 
10
tmoe 24.04.2007
Vidu tä on hyvää poijaat! prkl :D

...No ei kai, tai siis tottakai. Jumprahuitti ja tuplakuitti! Perustukset o pirun kovat ja rakentavaa pauketta riittää. No kyl te (ainaki perusjäbät) tiedätte että mitä ootte menneet tekemään. Eli en rakentavaa palautetta tuu palauttamaan (heh.. höh.) Mut oob:n tuoreimmille vaikuttajille valtava pikku hatun nosto! Janne janne, prkl & sammy bee-än, prkl... Täysin täyteläinen ja yllättäväinen biisi. Hienosti jätetty tietyt jutut sellaisekseen ja mietityt jutut jättää jääpäisimmänkin mieluisalla tavalla mietiskelemään. Eli sori vaan mut: "Vidu tä on hyvä poijaat"

...no jos kuitenkin kuittaan tän kulutustavaraksi, mikä ei kumma kyllä helpolla kuitenkaan kulu. Et tänne levy pjerkkule ku olis jo, ja sinne sun tänne ja ne on loppu. Eka kybä multa... niin ni voin sit saada sen ilmaseksi. Reilu kauppa, eikö? Keep boundsing. MF's. Muut jäi sen takia ilman kehui ku ei tartte. Enjoy your 'longball pride' . . . peas!!!
0   +1 +2
 
Out Of Bounds 24.04.2007
Tottakai saa antaa rakentavaa palautetta! Kiitos siitä.
0   +1 +2
 
9
Ehei, ei mitään rokkipoliisijuttuja. Kyllä pojille nyt rakentavaa palautetta varmaan voi antaa. Tuskin siitä kenellekään haittaa on. Parempihan on saada yksi rakentava kommentti kun 143 "vittu täääää ON HYvä BojJaat" kommenttia, ei ne hyödytä ketään.
0   +1 +2
 
Angry Arfman 23.04.2007
Yllä oleva kommentti menee siis mun nimiini. Olin kirjautunut vahingossa Oobgimin tunnuksilla.
0   +1 +2
 
oobgim 23.04.2007
On tää mikseri kyllä yksi RokkiPoliisinParatiisi!!??
0   +1 +2
 
9
Alright. Ensinnäkin on pakko sanoa, että Out Of Bounds on tosiaan kehittynyt huomattavasti, soitannallisesti ja tyylillisesti. Kappaleessa on huomattavasti demokraattisempi roolijako kuin aiemmissa tuotoksissa. Aikaisemmin meiningistä silmiin on pistänyt loistavat MCt, sekä tarttuvat bassokuviot. Nyt mukaan on päässyt myös loistavia riffejä iskevä kitara, puhumattakaan laulumelodioista. Uskoisin, että suuremmallekin kansalle on nyt helpompi lähestyä Out Of Boundsia. Tarjoatte nyt jotain mihin on helppo tarttua.

Itse biisistä seuraavaa:

1m51s alkaa ihan julmetun hyvä C-osa ja mielestäni kappaleen paras anti.
Kertosäe on tarttuva stemmalauluineen kaikkineen. Kertsistä erikoismaininta kitaristille, tarttuvat setit. Hyvää riimittelyä myös ympäri biisiä. Nyt kun on tehty selväksi kuinka hyvä kappale on käsillä, on myös miinusten jaon aika. Onneksi niitä onkin vain yksi, miksaus. Soundit on kyllä paksut ja sinäänsä ei mitään, mutta mutta. Rummut aivan liian alhaalla, laulussa olisi myös hieman EQ:n paikkaa, ehkä 0Hz-800Hz droppia 3dB. 1000-3000Hz nostoa 4dB. 3000Hz-10000dB nostoa 2-3dB. Kitaroita voisi levittää sivuille enemmän ja laskea kumpaakin raitaa n.2dB, sitten se bassokin tulisi sieltä alta paremmin esille, tästäkin kuulee jo sen että bassossa on hiton hyvä soundi, se pitää vain kaivaa kitaroiden alta esiin. Pääpaino tässäkin kommentissa on, että niitä rumpujen tasoja kannattaa nostaa. Biisinä tässä loistaisi kymppi, miksaus veloittaa sen ysiin. Kuuntelin kuitenkin biisin 6 kertaa putkeen, lukekaa rivien välistä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat