Sun täytyy mennä liian nopeesti

Rikhard Black | 17.09.2006 | Stoner Rock
2:55

Ryhdikäs rock-rykäisu.

8.30   1746 kuuntelua

Kappaleen sanat

mä kaipaan sua
mä haluan sua
et lähtis juuri nyt
kun mä himoitsen sua
sä kohtelet mua
ja potkit mua
kuin koiraa
kauemmas itsestäsi

mä olen osa sua
et voi feidata mua
seuraan sua joka paikkaan
sisälläsi
mä olen osa sua
et voi feidata mua
vaikka väität ettet aio olla
naiseni

mä kirjoitan
ja mä sävellän
uusia lauluja
vuoksesi
mut sun kajarit
ei oo toimivat
ja sun korvasi
ei oo kuulevat

mä olen osa sua...

c: sun täytyy mennä liian nopeesti
huomenna pois elämästäni

mä kaipaan sua
mä haluan sua
et lähtis juuri nyt
kun mä himoitsen sua

sä kohtelet mua
ja potkit mua
kuin koiraa
kauemmas itsestäsi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jjlightning 26.02.2007
No niin, edellinen kommenttini on siis kappaleeseen "Saat lähteä". Pöh. Tämäkin kapple oli rankemmasta päästä, stoneria? Sooloa olis voinut varmaan vähän miettiä... Tämä biisi kuitenkin toi minut tänne.
0   +1 +2
 
9
jjlightning 26.02.2007
Ylhäältä kun alaspäin laskettelen, niin nyt on sitä kaipaamaani surinaa skitoissakin jo. Donkkareihin tämä vertautuu, ei voi muuta, mutta Kallella teksteissä on aina pari käpellystä, tässä ei, vaikka tämänkään tekstin vokaalisuus ei ole parhaimmillaan, sanat eivät esim. kertsissä maistu oikeilta. Kitarasoolo karkaa käsistä avaruuteen =D
0   +1 +2
 
10
Zombo Bobolous 05.11.2006
hittolainen! meidän runopoika-taiteilijasielu osaa olla raju. tytötkin tykkää kun on välillä hieman kovakourainen. Mieleeni tuli polttaa ganjaa tai lähteä bisselle. Ai niin... ja biisi oli hyvä niinkuin saattoi odottaakin!
0   +1 +2
 
8
vahtoma 22.10.2006
Olipas mallikas rykäisy! A-osista tuli mieleen hiukan jopa Röyhkä. Kertosäe yllätti oveluudellaan.
0   +1 +2
 
8
Juise6-0 27.09.2006
tuo paljonpuhuttu kertsi on musta ihan hyvä idis, ei kai tää loppuunastituotettua oo tarkotuskaan olla. nimi kuulostaa daven suomituotannolta, ja sehän on aina plussaa. liikoja vuosia kolahti itelle paremmin.
0   +1 +2
 
8
anarkia 25.09.2006
Yllättävän luontevat soundit, etenkin rumpupuolella on edistytty huikeasti. Tää on kuitenkin bändikamaa, eikä Ashtonin veljeksiä ja naulapää-kannuttajaa voi korvata koneilla. Keskitytään siis biisiin.

Kappaleessa on parasta sen konstailemattomuus ja ymmärrettävyys. Ei mitään verhottuja viestejä tai kryptisiä ilmaisuja vaan asiaa. Se tuo voimaa.

Säkeistöjen laulut on timangia, kertsistä taas en pidä. Liian paha tyylirikko säkeistöön, voima katoaa taas palatakseen säkeistöissä. Joittenkin mielestä tää voi olla hyväkin juttu.

Mun mielestä Rikhardin pitäis valita: Radio tai hiki. Poppikertsit tai Iggy.

Molemmatkin on mahdollista, mutta se vaatis hiukan tuottamista.

Hyvää matskua!
0   +1 +2
 
kaupunkihaissi 23.09.2006
kappale kannattaa alottaa jollain introriffillä, niin yleisö herää kunnolla fiilikseen, koska tässä on hittiainesta, NRJ-rokkia parhaimmillaan, hyvä soitto ja hyvä miksaus, kaikenkaikkiaan tosi hyvä biisi
0   +1 +2
 
A.S.H 22.09.2006
Jotenkin soundi jää etäiseksi sittenkin. Vuodatuksesi odotuttaa milloin "matkaradio soundi" loppu ja jyrähtää. Eiku perrrr...mul on ihan vitun taxivola ootas. Kelpo rokkihan se sielä luuras. Vimmainen tietyllä tapaa niiku runopoika runkkaa. Hyvä.
0   +1 +2
 
7
TLaamanen 21.09.2006
Hah, näköjään vaikutteet tulevat tällä hetkellä vahvasti tietystä suunnasta, tiedät kyllä mistä. Hyvinhän tää biisi potkii, mutta itse en kotona oikein jaksa näin suoraviivaista meininkiä aina kuunnella. Livenä todennäköisesti toimisi paremmin.

A-osa on toimiva ja laulu on miksattu kivasti pintaan. Lauluun on aggresta huolimatta heitetty toimivia pieniä sävyjä. Kertosäkeestä taas jää sekavampi fiilis. Sanat tukevat biisin suoraviivaisuutta.
0   +1 +2
 
8
Riku Rotten 20.09.2006
Nyt on menossa Iggy vaihe?

Kertsin sanoista ei saa oikein tolkkua, olisi voinut olla karvan lujempaa voksut siinä kohtaa. Tuo skittasoolo on sen verran kovalla, että taas tulee mieleen musiikillisen huumorin harrastaminen.

Näinhän tämä biisi piti tehdäkin, ylpeä rokitus. Säkeistöjen laulusaundi on tässä varsin tärkeässä osassa, se liimaa tämän biisin kasaan ja antaa tarvittavan asenteen. Skittasaundista diggailin myös. Onko lo-fi ollut mielessä miksailessa?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2