Muuli

Rikhard Black | 03.04.2007 | Rock
3:26

Taas mennään.

9.20   638 kuuntelua

Kappaleen sanat

ne haluaa meidät
tekemään töitä
helppoa rahaa

tienvarressa viitot
sä haluut tulla messiin
itäraja tuolla, kädet hikoaa

maailma näyttää niin kauniilta
että pysytkö sä mukana?

C: rajan takaa saavun takaisin muulina
salakuljetan näitä ajatuksia
taakse en katso, silmät aukaisen
reunalle jälleen harhaa pakenen
uni on vihollinen

valvottuja öitä
ajettuja teitä
toivon etten nukahda

silmissä sumenee
tuulilasi huurtuu
vetojuhta painaa taas

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Zombo Bobolous 24.09.2007
tässä kohtaa voin vain toistaa itseäni; vaikutteet kuuluu paikoitellen selvästi läpi, mikä ei ole ollenkaan aina paha asia, kun niitä on sekoitettu sopivassa suhteessa ja siihen lisätty omaa tyylutajuista juttua. biisit on vaan vidun vahvoja. rok on!
0   +1 +2
 
8
Begemot 07.05.2007
Menevää donkkarirokkia. Toki muitakin juttuja tuli mieleen kun luki tuota vaikutelistaa. Sanat olivat sopivan epämääräiset. "valvottuja öitä ajettuja teitä" toi kohta pisti ehkä hieman korvaan, assosisio ehkä liian vahvasti rekkamies-iskelmiin.

Ehkä tuota muuli jutun olisi voinut pitää suht jämptinä, niin tulee hieman sekava olo kuin käytetään sekaisin "muuli" ja "tuulilasi" sanoja. Muutenkin teksti lähilukiessa tulee hieman hämmentynyt fiilis, mutta ehkä se on hyvän tekstin merkki.

Menevää suomirokkia, kyllä tämän voisi kuvitella soivan raadiossa. Kasin annan.
0   +1 +2
 
repulse 20.04.2007
Rouheata rokkia;) Toimivaa tavaraa..Kyllähän tässä on genrelleen kaikki tyypilliset elementit kasassa ja toimivassa sellaisessa. Sävellys toimii tasajalkaa tyylitajun kanssa...great
0   +1 +2
 
NapalmHead 12.04.2007
Tässä biisissä on kyllä potentiaalia makeita riffejä ja laulumelodioita myöten, mutta kehnot soundit rokottavat paljon. En ole varsinainen konerumpujen vastustaja, mutta huonoista sampleista en tykkää. Myös kitara on vähän laihan kuuloinen. Joka tapauksessa biisi itsessään on hyvä pala konstailematonta rokkia. Pidän erityisesti kertosäkeen riehakkaasta avoautomeiningistä. Toivon mukaan tulemme tulevaisuudessa kuulemaan uuden version elävämmillä soundeilla.
0   +1 +2
 
9
TLaamanen 08.04.2007
No helvetti. Parketin suunnalta alkoi kuulua napsuntaa välittömästi biisin alettua. Silloin kun peto meissä reagoi nopeammin kuin ajatus, kaikenlainen älyllinen analysointi on turhaa.
0   +1 +2
 
9
jjlightning 04.04.2007
ASIAA! ROCK ROCK! Möyrii tai oikeastaan täällä Pielisjoen Deltalla joskus puhuttiin louhimisesta, tää on just sitä. Teksti on myös sellaista draamaa josta pidän itsekin. Tarinaa kerrotaan sopivan monimielisesti, että tästä löytää enemmänkin ajateltavaa.

Pari pientä käppää tekstissä.. en pidä tuosta "muuli-NA", nämä suomenkielen sijamuodot eivät kaikki minusta ole laulettavia... muumina? Mullakin oli joskus bändi jonka nimi oli Maanit. Kukaan ei tajunnut, että oli monikko, luulivat kai että Hurmerinnan nimi oli kirjoitettu väärin. Ilman päätettä olisi parempi. Muuli oli kova jätkä jo Säätiössäkin. "Ajatuksia-aa-a" on myös varmasti tarkoituksella epävireessä, mutta sitäkään en ymmärrä.
0   +1 +2
 
10
Riku Rotten 03.04.2007
Dikkaan tuosta uudesta laulusaundista, sen miksauksesta. HYVÄ! Monitorit on kai ehjäytyneet, kun keskialuevuori puuttuu.

Biisissä on ilmavaa poppista sotkettuna mukaan! Hieno melodia. Mitä Blackille on tapahtunut?? Tai sitten Cerubin rima on noussut vähän pirun korkealle. Pidän kovasti, kuten arvosanasta näkee. Parhaasta päästä RB:tä.
0   +1 +2