Ei ole liikoja vuosia

Rikhard Black | 12.09.2006 | Pop
4:07

Back in Rikhard Black: he´s back! Kokonaan uutta matskua ja jatkoa seuraa. Tässä The Stooges-henkisellä säkeistöllä varustettu hittibiisi. Testailkaa.

8.90   2349 kuuntelua

Kappaleen sanat

ajettiin maantietä yhdessä
liian kovaa vauhtia
oliko se ´86 vai ´95 ?
kamalia vuosia, niistä viis

varmaan tuolla
on paljon kauniimpaa
mennään
ottaan
se mikä meille kuuluu

C: näetkö sä saman
muiston kun sanoit näkemiin ?
sen syvän tunteen rauhan
kun ei ole liikoja vuosia

satuttiin poikkeemaan polulta
juuri ennen auringonlaskua
mä kuvittelin itsestäni liikoja
voi helvetti sitä kiihkoa

varmaan...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Yacca 11.03.2007
Ei varmaan tarvinne muuta sanoo ku että tääon tähän mennessä projektisi paras biisi. Yak
0   +1 +2
 
10
jjlightning 26.02.2007
Ei ole helppoa tämä mainstreamin ja omaperäisyyden aallokoissa surffailu, tässä kuitenkin minusta on onnistuttu olemaan molempia, taiteellinen taso säilyy ja kertsissä on tarttuvuutta. Kuten tuossa ylempänäkin, tässäkin kaipaisi vähän rumempaa kitaraa, soundeihin muutenkin purevuutta, erottelua ja draivia.
0   +1 +2
 
9
Zebhyr 26.01.2007
Kulkeva ralli. Tasapainoinen äänimaailma. Tämä yltää mikserin johtotähtien seuraan.
0   +1 +2
 
9
Begemot 30.12.2006
Kaikkihan me täällä olemme indie-artisteja;). Stooges assosiosaatio on mukava ja toimii myös aika mallikkaasti, muutamakin biisi tuli mieleen.

Sanat olivat ihan mallikkaat, mutta rivi "oliko se ´86 vai ´95 kamalia vuosia, niistä viis" oli pienoinen tyylirike. Ensinnäkin viis/viis riimi on aika klisee. Ja tuskin kukaan on niin huonomuistinen, että tosissaan miettii tapahtumia noin suurella akselilla. Ja onhan tuossa noita melko vakio maantieromantiikka kuvastoa auringonlaskuineen, mutta kyllä ne jossain määrin on paikallaan, sillä sopivat fiilikseen.

Stooges a-osan jälkeen biisi kääntyy hieman Don Huonot -meininkiin. Kertsihän toimii oikein mallikkaasti. En usko, että olet kovin väärässä sanoessasi, että tämä on "hittibiisi". Tässä oli myös jonkinlaista "kypseempää" otetta joten uskoisin, että tämä voisi upota myös hieman vanhenpaakin, eppunomraalihenkiseen miespuoliseen porukkaan.

Hyvin tehdylle työllä täytyy antaa kiitettävä numero.
0   +1 +2
 
8
fheratus 04.12.2006
toimivaa matskua mut ei mun matskuu. se ei tarkota et tää ei ois hyvää
0   +1 +2
 
TJA 18.11.2006
jees ihan hyvin potkii joskaan ei aivan mun makuun mutta oikeilla jäljillä ollaan
0   +1 +2
 
joo ihan soittotaitoista musaa..
ei paha biisi!!
ihan ok meno =)
0   +1 +2
 
Maxhine 14.11.2006
Kaunis laulu. Ihan toimiva biisi. Don Huonot tulee mieleen tästä.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 10.11.2006
Yllätävää tässä on esityskieli, sillä biisi kuulostaa ihan Amerikalta. Toisaalta ihan hauska veto. Mukavaa jumitusta säkeistössä. Kertsiin fiilis vaan valitettavasti vähän latistuu. Tämä biisi olisi kaivannut selkeästi menevämpää kertsiä. Mutta hei, se oli pre-chorus. Tämä kertsi toimii oikein hyvin. Siinä oli juuri sitä kaipaamaani energiaa. Itse heivaisin tuon pre-choruksen menemään, sillä se latistaa meininkiä turhaan. Lyhentyisi samalla biisi sopivaan kolmen minuutin mittaan.
0   +1 +2
 
7
semisuper 06.11.2006
Jaa, Bryan Adamsko se siinä?

Karut konerummut. Vähän enemmän voisi panostaa niihin, samplejahan maailmassa riittää ja ohjelmoimalla saa muutakin kuin koneellisen kuuloista jynkkää. Miksauskaan ei ole paras mahdollinen.

Sanat eivät ainakaan tule liian kovaa vauhtia, pitkät tauot eivät oikein toimi. Pitäisi olla todella painavaa asiaa, jos meinaa sanoa sen noin. Eli ei toimi tällaiseen kevyeen bilerokkiin.

Laulu ei tahdo pysyä vireessä, etenkään pitkissä äänissä. Sanoitustakin voisi vielä miettiä, jotenkin vasemmalla kädellä tehdyn oloista.

Kitara soitettu timmisti, siitä pointsit.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta