Inanimate

Relicon | 14.12.2003 | Alternative Metal
4:54

Track 03 from "Inanimate" demo.

8.46   3584 kuuntelua

Kappaleen sanat

Dead inside, I had my time
Emotions fell in a dream

Bitter before I knew the cause
Head down, heart sleeps, hollow and cold

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kiefran 23.08.2005
Tässä biisissä on jo enemmän imua kuin Farewell rallissa... Synkkyyskin hiipii jo soittajien kitaroihin ja meno on paikoittain kuin hyvän pelin pauloissa...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 14.07.2005
Aloitusriffi toimii synkkyydessään ja soundi rokkaa. Sen sijaan särösoundi on turhan tavallinen mikserihevisärö, eli aika laimea. Biisin potkaistessa käyntiin soundimaailma menee vähän turhan täydeksi ja tunkkaiseksi, ei jää yhtää ilmaa -> korvat meinaavat tukehtua ja soundit eivät erotu niin hyvin kuin voisivat. Rumpusoundit kuulostavat tässä vähän löysältä rumpukoneelta joltain, olisivatko peräti sellaiset?

Lapsenomainen laulu on aika yllättävä veto tällaiseen. En oikein tiedä mitä siitä ajatella, varsinkaan kun se tuntuu olevan täysin sivuosassa.

Jotenkin tästä tulee sellainen olo, että on ihan hyviä elementtejä mutta kokonaisuus ei oikein jaksa potkia. Uskon että tästä on hyvä lähteä kehittämään eteenpäin, mutta tällaisenaan esitys jää korvissani puolitiehen. Kaipaisi enemmän menoa ja meininkiä jotain.
0   +1 +2
 
Veneficus 26.06.2005
Alku antoi odottaa jopa omaperäisyyttä, oikein toimiva lähtö. Runttauksen alkaessa huomioni kiinnittyi ensimmäisenä konerumpuihin, joita ihmeteltyäni tovin tuomitsin niiden hoitavan hommansa kunnialla (joskin hieman tavanomaisesti). Kitaralle on annettu hieman enemmänkin pelivaraa tavanomaisen riffijunttauksen sijasta. Tuo komppaussärösoundi on aavistuksen liian "tuhnuinen", leveyttä siinä tosin tuntuu olevan riittämiin.

Muutenkin kitarasoundit ovat se osa-alue jolle olisin itse antanut enemmän huomiota. Jotenkin eivät ihan mielestäni onnistu tukemaan kappaletta parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta tämä nyt ei ole niinkään tekninen seikka kuin makuasia.

Basari tuntui välillä tykyttävän hieman liian pinnassa, basso tuntui loistavan poissaolollaan. Naislaulu oli toteutettu oikein nätisti, olisin suonut sitä kuulevan hieman enemmänkin biisin aikana.

Mitä jäi käteen? Näppärä välipala jonka kuuntelua ei tullut kaduttua, päinvastoin.
0   +1 +2
 
7
highhypnotic 16.05.2005
ihan makee riffi. rumpali vois vetää jotain tanakampaa. noi pikku skitta jutut on ihan piristäviä. jotain koukkua vaa biiseihin nii sillä lähtee, tai sitte tää on vain tunnelmamusiikkia.
0   +1 +2
 
7
C2H5OH 12.03.2005
Biisi on huomattavasti parempi kuin tuo farewell. Riffi on ihan kiva, soundit tosin vielä häiritsevät. melodiat on ihan hyviä, joskin liiallinen toisto häiritsee. Biisin alkuu lupaa paljon enemmän, mitä biisillä on tarjottavana. Kenties tasapaksuudelta voitais välttyä, jos kappaleessa olisi vähän enemmän sisältöä.
0   +1 +2
 
8
KNIGHTofTHUNDER 16.02.2005
Hyvä tunnelma introssa josta päästään hyvin liikkeelle. Jonkinlaista raikkautta kaipaisi soundeihin, mutta toimivat tässä kyllä ihan ok. Laulussa vois olla vähän enemmän jytyä vaikka laulua nyt ei hirveesti tässä olekaan. Itse sävellykselle vois tehdä terää joku räväkämpi osa, mutta ihan kelpo tavaraa näinkin. Ehkä paras näistä "Inanimate" biiseistä, vaikka tasaisia ovat muutkin.
0   +1 +2
 
9
Jim Tonic 14.02.2005
Biisistä tykkäsin kovasti. Ysi tulee mikserin asteikolla. Ainoa, mikä arvosanaa laskee on laulu. Enpä lähde sen kummemmin analysoimaan. Muutenkin arvostelen fiilispohjalta ja huono (luetaan hyvä) fiilishän tästä tulee.
0   +1 +2
 
8
MareZ 14.02.2005
Kitara riffit iskee napakasti heti alusta lähtien.
Laulu ei oikein tahtonut erottua ja vois toimia tässä biisissä hiukan vihaisemmalla asenteellakin.
Muuten asiallinen biisi
0   +1 +2
 
8
Markus Y 13.02.2005
No introhan on aivan loistava, ja kohtuu hyvin jyräsi loppuun asti, tosin ehkä jossainvälissä rupesi hieman puuduttamaan. Ehkä jotain pientä vaihtelua olisin itse kaivannut.

Laulaja saisi tosiaan vähän agressiivisemmin kiekua sinne mikkiin, tosin tuo ongelma on mielestäni valtaosalla tämän genren "harrastelijabändeillä".

Soundit ovat tässä mielestäni jo paremmat kuin tuossa edellisessä, tosin vieläkin niistä löytyy parannettavaa.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 13.02.2005
...Tämä on loistawa! Konemaisuus paistaa mutta antaa olla vaan.
Tuossa kun r-komppi tyhjeni kokonaan, olisin itse jättänyt jotain esin haitsun hiljaisen klikin, tms... Mutta se nyt on vaan mun mielipide.
Vokalistit: LISÄÄ VOIMAA & USKALLUSTA!! Tämä nimittäin toimii, ja olisi antaumuksellisesti purkitettujen & miksattujen lauluosien jälkeen täysin kiitettävää tasoa!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat