Hope Today

Relicon | 02.01.2006 | Alternative Metal
3:24

Track 01 from "Hope Today/Wish Upon A Star".

8.72   3452 kuuntelua

Kappaleen sanat

A reminder, for me
Be honest, you'll see

Open-minded and anxious
Even though I am idle
Every step on the way
Just makes me feel like I'm loosing

Head up and hope today
Subdue beliefs
Renew this cycle
Inside my head

You think you know me by instinct
Indicate my corruption
Like my only impression
Was for your entertainment

Leave me aside
And turn another tide
You see what I feel
At least it's something real

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Mikael83 29.06.2007
Aikalailla Katatonian hengessä tässä mennään. Melko ahdistunut tunnelma kappaleessa heti alusta alkaen. Hyvin onnistunut tuotos luomaan juuri sitä tunnelmaa mihin tällä varmasti pyritään. Toimii.
0   +1 +2
 
8
vexu 21.10.2006
Ylempään kommenttiin voi aika hyvin yhtyä. Biisi oli toimia, mutta erityisesti toteutuksessa soundien tukkoisuus jäi harmittamaan. Kokonaisuudessa jäi kaipaamaan ehkä hienoista vaihtelua, mutta ei huono näinkään.
0   +1 +2
 
9
Volume dealer 17.09.2006
Yleissoundissa ja masteroinnissa on todella paljon parantamisen varaa,
vaikka aika vaihtoehtoiset ovatkin. Lisäpontta kaipais laulu;
pitää uskaltaa avata se suu ammolleen ja sitten vasta päästää ääntä.
Biisinä tämä on kallellaan jonnekkin Apulannan alku vuosiin päin, ja
samaa fiilistä tuppaa etenkin kitarasoolosta, erona vain siis että laulu kuulostaa siltä kuin olisi
vedetty GSM linjan tai vastaavan kautta, kuin ei olisi studiolle asti taiteilija jaksanut vaivautua...
Seisauttais veret jos biisistä löytyisi kertosäe/osio jossa laulaja saisi raivokohtauksen tai lurauttais jonkin uniikin melodian, näin ollen tämä voisi olla enemmänkin sanaa metal mukaileva. Rumpu saundista tykkäsin;
oli just sopivan "autotalli", eikä liikaa + että toi vanhan Slipknotin mieleen, hieno huomata että tälläkin maaperällä on samaa tyylitajua.
0   +1 +2
 
8
Sorcerer 25.03.2006
Tää on vähän yksitotisen kuuloista. Lähelle miksattu, lähinnä kuiskaukselta kuulostava laulu toimii aluksi, mutta biisin edetessä alkaa kaivata vähän erilaista, voimakkaampaa laulusoundia. Biisi ei ole huono, ote on kiitettävän persoonallinen, mutta toteutus vähän tökkii näiden korvien välissä.
0   +1 +2
 
8
harmaband 16.03.2006
Ekalla kuuntelulla ei oikein avautunu, mutta nyt kun sitä on kuunnellut usempaan otteeseen, niin olen tykästynyt. Jees ihan kelpo biisi.
0   +1 +2
 
7
johnnymichael 25.02.2006
Alun skitta-riffistä innostuin heti! Mutta, biisin lopussa olin jo lähes kyllästynyt alun hienon riffiin! Laulaja olisi voinut jossain vaiheessa biisiä alkaa oikeasti laulamaankin! Jäin kaipaamaan esim. yhtä voimakkaampaa osoita, mikä olisi mikä olisi tuonut hieman vaihtelua ja potkua biisiin!
0   +1 +2
 
HW 12.02.2006
Laulaja kuulosti jokseenkin säikähtäneeltä. Ihan kuin sille olisi lyöty mikki käteen ekaa kertaa. Se oli varsin kiinnostavaa ja toimi yllättävän hyvin rouhean soitannon kanssa. Lauluääni oli suorastaan erinomaisen kiva, lämminsävyinen ja miellyttävä.
Soitto oli kaikinpuolin mallikelpoista ja biisi kokonaisuudessaan aika valmiin tuntuinen. Tosin tätä tuntui vaivaavan vähäinen mutta yleinen tunkkaisuus. Toimiva paketti tämä oli, vangitseva ja silti helposti sulava.
0   +1 +2
 
9
Shadow_fox 29.01.2006
Juu soundi on kyllä äärettömän kohdallaan.. ainoo mikä on, niin laulua sais laittaa pikkusen lujemmalle. Tahtoisin kuulla sanat kunnolla. Muuten ihan promeininkiä.
0   +1 +2
 
8
Leninsger 22.01.2006
Mä tykkäsin vokaalien soundista. En siis pelkästään lauluäänestä vaan siitä, miten se oli jotenkin yhtä kaiken kanssa. En mä osaa selittää, mutta aika kiva biisi tää oli.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 15.01.2006
Biisi on ihan helevetin hyvä! Soundit voisi olla paremmatkin, mutta ihan ookoothan ne nämäkin on. Kympin ralli! Jatkakaa samaan malliin:)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2