Farewell

Relicon | 05.12.2003 | Alternative Metal
3:10

Track 02 from "Inanimate" demo.

8.21   3629 kuuntelua

Kappaleen sanat

I can hear her
Hear her, see her
Sleeping, breathing
Breathing, dreaming

Farewell our dream
Hello, hi, goodbye
Wake up, I'm here
I'm fading away

We have one hour
Next to illusion
Essential emotion
A lifelong devotion

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kiefran 23.08.2005
No niin.. Sitten alkaa varsinainen pudottelu, kyllä se Jimbo-Sedän haamu alkaa täälläkin kummitella vaikkei "ovia" vaikutteissa ole mainittu. Hyvin lempeät kitarat hyväilevät kuulijaa ja matka jonnekin voi alkaa... <brJonkun massiivisen synasoundin ja pituutta lisää tohon olis voinut vielä laittaa ja matka olisi ollut täydellinen...<b>
9 on täydellinen numero...
0   +1 +2
 
7
highhypnotic 16.05.2005
harmittavat linja(ainakin kuulosti siltä) -kitarasoundit. rumpujen triggaus kuulosti et noi ois kosketinrummut. laulu on outoa miun mielest. tavallaan iskevä biisi, mut ehkä pikkasen tylsä. zekataa seuraava ralli.
0   +1 +2
 
Hank Helvetic 06.05.2005
Ihan ok vaikka ei henk.koht. ole omantyylistä musiikkia. Ja mitä vittua nuo ihmiset arvostelee soundeja ja sävellystä? tekisi sitten itse parempaa ja haistaisi elämäänsä....?
0   +1 +2
 
8
MareZ 30.03.2005
Melodia oli hyvä mutta koko biisin toistuvana se hiukan alkoi puuduttamaan.Äänen laatu jättää toivomisen varaa paljon.
Erillaisella laululla ja hiukka rakennetta muuttamalla kokonaisuus ois parempi.Nyt ei laulu iskenyt yhtään päin vastoin.Mutta hienoa työtä yhen miehen projektiksi.
0   +1 +2
 
6
C2H5OH 12.03.2005
Kitarasoundit vähän häiritsevät. Laulu on voimaton ja melodiassa on vähän sellanen lällällällällälliuru-tunnelma. En löydä biisistä mitään erityisen hienoa. Biisi jättää jotenkin sellaisen tunnelman että sen eteen ei juuri ole nähty vaivaa ja se loppuu jotenkin kesken.
0   +1 +2
 
9
JanZ5e 18.02.2005
Noniin nyt alettin päästää asiaan! Hyvää riffittelyä löytyy mielin määrin.. hyvät noi rumpukompit. Saundeja vois ehkä vähän hioa! Vokaalit ehkä pikkaset latteat mutta lopputulos on hyvä ;) kunnon soolo olisi kruunannu!
0   +1 +2
 
9
widescreenmode 17.02.2005
Meronen on löytänyt varsin originaalin musiikkityylin ja yllättävintä on se, että tyyli toimii! Poikkeuksellisen tästä tekee se, kuinka tällaista "huokailevaa" indie-tyyppistä laulua on saatu yhdistettyä näinkin luontevasti hieman metalliseen meininkiin.

Mahdollisuudet ovat tässä kohtaa rajattomat! Biiseihin kannattaisi rakentaa popahtavampaa hitti-iskevyyttä, mutta pitää kuitenin perusidea juuri tällaisena. Osa tyylin synnystä on saattanut tapahtua vahingossa ja jatkossa kannattaa olla tarkkana, jotta sisäistää ensin itse homman vahvuudet. Tämä on riittävän kevyttä radioon, riittävän omaperäistä ja "rankkaa" rokkipoliiseille ja riittävän söpöä tyttölaumoille! ;)

Voisi tosiaan kuvitella, että tällainen yhdistelmä ei voi toimia, mutta tässä on todistettu toisin. Biisillisesti ja tuotannollisesti hommaa pitäisi viedä aimo harppauksin eteenpäin, jotta mainetta ja kunniaa alkaisi ropisemaan. Annan ysin toimivasta ja omintakeisesta tyylistä!
0   +1 +2
 
8
Markus Y 13.02.2005
Soundit on pikkaisen kököt, mutta eipä ne meilläkään mitään studiokamaa ole, ja on sitä huonompilaatuisiakin tekeleitä tullut tässä tämänkin illan aikana kuunneltu.

Sanoista ei oikein saa selvää, tosin ei kyllä saa monesta ihan pro-äijienkään vääntämistä biiseistäkään, eli ei nyt välttämättä mikään kamalan suuri ongelma ole tuokaan.

Pituutta olisi ehkäpä voinut olla hieman enemmän, nyt tuntui jotenkin siltä, että biisi loppui kesken. Hyvin jaksoin kuitenkin kuunnella kahteen kertaan läpi.

Numeroksi annan kasin, vähän vielä soundeja hiomalla tässä olisi omalla arvoasteikollani ihan ysin ainekset.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 13.02.2005
Soundit oli mielenkiintoiset... Rumpujen koneisuus paistaa voimakkaana, ei välttämättä haittaa koska maisema on muutenkin aika synteettinen. Laulut olisin itse ainakin miksannut vielä uudestaan, jäi nyt vähän sekaan ja kulki hiukan pahoilla taajuusalueilla. Ja: antaa palaa vaan lisää fiilistä & voimaa lauluosiin, kun kerran halua & taitoa löytyy.
Porkkanaksi tarjoan ysin...!
0   +1 +2
 
8
jaojin 04.08.2004
Väh. yhtä hyvä kuin Inanimate.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat