Searching (Original)

Reflash | 26.03.2009 | Melodic Trance
3:24

Kaunis kesäinen kiksuttelu biisi. Toivottavasti pidätte :)

8.60   566 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=373616
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Nojustse 22.05.2009
Alku lähtee tunteella liikkeelle kun lähdetään nostaa bassoa syvältä ylöspäin nätin melodian turvin ja tämä on nannaa omille korvilleni! :)

Menoa jatketaan perus mut kevyellä rummuttelulla ja pidetään menevä ja tunteitaks rytmi päällä biisiä viedessään eteenpäin. Soundimaailma ja sen miksaus on kohdillaan eikä soittimet hukun toistensa päälle. Ehkä pientä räjähtävää nousua olisi kaivannu mutta se on nyt yks maku asia koska toimii näinkin :)

Menoa tästä riittää ja jaksaa kuunnella kerta toisensa jälkee että lyhyesti vitun hyvä biisi! 9+
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 30.04.2009
Alkaa hyvin selkeästi ja tasasesti nousemaa alkuvaiheilla ja biisi pysyy koko loppu vaiheilla kasassa.. jotenkin vain jäi tuntumaa että biisi loppusuisi keskenkaiken ja jäi odottamaa sitä nostetta tuonne puole välin jälkeen biisin :) .. mutta muuten oikein todella letkeää meininkin näin kesäiltoina kuunneltavaksi.. pituus oli se mikä pudotti tämän kappaleen arvosanan 9 ... yleensä tottunu kuuntelemaan trance kappaleita siinä 6-8minuutin tienoilla niin rupeaa löytymää sitä sisältöä .. jota tässäkin oli jo aika kivasti..ei karkaillut missään kohtaan .. tai en ainakaan huomannut että olisi karkaillut.. ja elementit pysy kasassa :). . oikein hyvä teos.. tykkäsin :]
0   +1 +2
 
9
Deltaforest 31.03.2009
Biisissä erittäin kesäinen, aurinkoinen ja raikas alku. Intro ei jää junnaamaan liian pitkäksi mikä on erittäin positiivinen asia. Melodia on kaikinpuolin varsin onnistunut. Alku lupaili jotain todella maagista ja mahtavaa tykitystä, mutta kokonaisuus jäi hieman latteaksi. Ei kuitenkaan kauhesti latista biisin yleiskuvaa, joten ihan menevä ja hyvin toteutettu kokonaisuus. Kyllä tämän voi hyvinkin kuunnella useamman kerran.
0   +1 +2
 
8
Foranamo 31.03.2009
Tämmönen kipale. Kuten jo on aikaisemminkin sanottu, alkaa varsin mojovasti. Nostatuksen jälkeen tulee vähän semmonen olo, että eikös tähän nyt pitänyt tulla muutakin. Sais olla rummuissa ehkä enemmän läiskettä, melkein vois sanoa että vois olla hiukan tukkoon miksatumpi tuo osa. Soundit ovat muuten kivoja, hauska tuo matalalla jyrähtelevä alkubasso, en tiä sit, miltä mahtais kuulostaa esim. autossa. Tosi hienoja osioita paljon, soundien numeerinen määrä on sopiva mutta niitä voisi miksailla vähän lisää, lisäksi tällainen kappale kaipaa mielestäni jonkin verran pituutta. Siis hyvin valitut soundit, miksausta vaan kaipailis lisää, että sais sellasta potkua jollaista tällaisessa musiikissa kuuluukin olla :)
0   +1 +2
 
10
MCJurex 30.03.2009
Tästähän tulee hyvälle tuulelle :-D
0   +1 +2
 
9
Zei-Zei 05.05.2009
itse tykkäsin kovasti tästä, kuulostaa kyllä mielestäni enemmän chill out tranceltä. kesähän tästä tulee mieleen !
0   +1 +2
 
9
soulmate 27.05.2009
Hieno melodia ja meininki biisissä. :) Soundit hieman ohkaiset omaan makuuni, mutta teknisesti muuten biisi on varsin onnistunut. Melodiataju selvästi hyvällä tasolla, sekä idearikas mielikuvitus. Ei mitään valittamista sen suuremmin, menee täysin kelvollisesti tämän genren sekaan, eikä häpeä melodisesti monia muita vastaavia. Hyvä!
0   +1 +2
 
ArrestKulak 30.03.2009
Kuten todettua, setti alkaa todella näteillä padeilla ja vinkusähkäri pelaa todella maukkaasti. Kikki on hukannu pallinsa täysin.
Kikkiin jyskettä ja percussiot vauhtia antamaan niin jo lähtee tukka päästä.
Demoltahan tämä kuulostaa pitkälti pikaisen lopetuksen vuoksi.
Laitteista ei näyttäisi olevan pulaa, joten eiköhän tähänkin saa kaivattua lisäpotkua.
0   +1 +2
 
DjLime 17.04.2009
Alusta loppuun saman melodian ympärillä pyörivä kappale, joka vie minulta ainakin fiilikset, kun missään vaiheessa ei tule edes mitään kunnon revittelyä vaan kokoajan fiilis pysyy hyvinkin neutraalina. Kaipaisi minusta lisää draivia bassolinjaan, basariin ja selkeästi päämelodian tuon johdattelu melodian rinnalle tai sitten lisää voimakkaita fiilistely padejä ja isompaa/pidempää päämelodiaa.. riippuen onko tämän tarkoitus olla fiilistely vai tanssibiisi.
0   +1 +2
 
8
daft 28.03.2009
Raita alkaa mukavan sulavasti ja vie nopeasti mukaan koko biisin ytimeen. Monien kappaleiden alut junnaavat liian kauan paikallaan ja tylsistyttävät, itsekin syyllistyn tähän usein=)..Asiaan! Alku puolen snaren hitaampi hakkaava ääni hieman otti korvaan, sen odottaisin kuulevan jollain efekti kikkailulla nostatuksen kohtaan, jossa kickit tulevat mukaan. Melodiat toimivat keskenään hyvin, ja jostain syystä piano taustalla kuulostaa kovinkin kauniilta. Bassoraita on mielestäni onnistunut hyvin, ei ole liian törisevä, mutta ei huku muiden äänien alle, tuo sopivasti potkua. Sitten tuo päämelodia, kuulostaa hyvälle, mutta homma alkaa kuulostaa hieman yksitoikkoiselta sen soidessa miltein läpi koko kappaleen ajan vaikka ei biisi hirveän pitkä ole. Viimeisen minuutin hidastus ja sen pieni nostatus pelastaa asiaa ja tuo vaihtelua kappaleen sisältöön. Kappaleen lopetukseenkaan en ole tyytyväinen. Siinä ei oikeastaan ole lopetusta, vain feidaus pois, tosin tämä on makuasia. Biisin aloitus on hienosti toteutettu, olisin biisin lopettanut hienosti ja pitänyt koko kappaleen arvokkuuden yllä. Ja lopuksi kaikesta kritiikistä huolimatta kappale ei ole huono vaan varsin kuunneltava, eli loppujenlopuksi hyvä. Sinulta löytyy taitoa luoda musiikkia kuuntelijan korvalle!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta