Red vs Thrust - Blast Furnace (RageMix)

Red Trax | 02.12.2002 | Drum'n'Bass
4:55

Red vs Thrust - Blast Furnace (Nimbus RageMix) --- Nimbus veti skitat tähän ja anto hieman omaa näkemystä biisille.. sopivat kyllä hyvin! itse olisin toivonut niitä hieman kovemmalle mutta toimii, näin kyllä hyvin! Jos pidit originaalista kokeile tätä.. erikoismaininta hienoista kikoista :)

9.29   1657 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DesertFox 15.02.2003
Tässä tulee korjattua kaikki pikkuviat tosta alkuperäsestä
tempoo ja kaikkea löytyy aivan riittoisasti ja nimikin osuu aivan kohdalleen, eli tää on ehkä paras biisi mitä listalta löytyy... (ellei tuu jotain vastaavaa tehdyks)
Tämmöstä kehiin sillo-tällö niin kylla kansa tykkää aivan julmetusti!
0   +1 +2
 
9
Imp 31.01.2003
joo erikoista dnb:n kuuloista musaa..dnbtä ei ole kuin rytmin puolesta.rummut ois saanu olla tyylilleen ominaisempia mutta kompit tekevät tästä dnbtä ja soundit stemmaa yhdessä joten ei marmateta :).kikkailua on kyllä kiitettävästi..paikoin liikaakin mun makuun :).äänimaisema on ehkä liian täysi.
0   +1 +2
 
9
Rebound 21.12.2002
aaaaahhh loistavaa, biitti o loistava ;)
0   +1 +2
 
Nyhde 02.12.2002
Harvinaisen tylsää mukamas-voimakasta paahtoa. Bassolinja oli jotenkin aivan uskomattoman onneton ja muutenkin koko soundimaailma oli liian kliininen. Fiilistä ei oltu pistetty mukaan pätkän vertaan vaan koko kappale oli ilmeisesti rakennettu vain peruslinjaa vetäviä kaavoja noudattaen. Kitarat olivat onnettomien midikitaroiden kuuloisia ja DOOMin soundtrack tulikin osuvasti mieleen huonojen soundiensa puolesta. Ilmeisesti oli myöskin ollut aivan pakko pistää tuo 909 paahtamaan tuonne taustalle... se ei oikeasti sovi paskan vertaa runnnnpubassoon, ellei sitä käytetä oikein. Tässä tapauksessa ei todellakaan ollut mitään erityistä kikkailua sillä puolella. Tylsä kappale, enkä usko toista kertaa kuuntelevani. Seuraavaa runnnpubasso-kappaletta tehdessä kannattaa varmaan ensiksi perehtyä vähän siihen, miltä ko. genren biisit yleensä kuulostavat ennen tällaisten onnettomien tekeleiden ulos pukkausta. Aijoo, ärstytysmomenttia pahensi vielä tuo karmaisevalla tavalla käytetty vokaali. Ei tätä tällaisenaan kestä.. parin viinapullon jälkeen ehkäpä..
0   +1 +2
 
10
Drachkin 02.12.2002
Tää on kyllä helvetin hyvä! parempi on kuin se previkka jonka kuulin ;) mä tykkään tästä dropseja niin nimbukselle että alkuperäisille tekijöille. :D ~ playlistiin!
0   +1 +2
 
9
Red 02.12.2002
kiitos nimbukselle omasta näkemyksestään.. nuo kitarat sopi tähän biisiin todella hyvin ja nuo kikkailut olivat piste iin päälle.. kiitos :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat