Piirileikki

ranca | 14.12.2006 | Rock
5:49

Demolta Nouse (2006). Kaunis kuusiminuuttinen rock-eepos.

8.19   1847 kuuntelua

Kappaleen sanat

etsi
paikkasi pyörästä
polje
et sinä liiku
ja kaikki
tiet vievät samaa suuntaan
syliin äiti maan

Luulit
että voit kiertoa muuttaa
tähtesi kiertoa
surraan joukolla osaamme
ymmäretään
unohdetaan

tulevaisuus on pohjaton
kuilu ja sinne matka on
täyty ei elämällä
tyhjyys jää

piiri pieni pyörii
pyörii maa
poljetaan päivät paikoillaan
onnesi silkkaa sattumaa
huomenna sulle vilkuttaa
eihän täällä mikään kestä
vaihtuu aurinko eilisestä
tähän pilkkopimeään
ikuiseen ikävään

löysit kirveesi
heitä se kaivoon
raivoa tuurisi tuuleen
jälkesi päättyvät
ymmärretään
nukahdetaan

tulevaisuus on pohjaton...

piiri pieni pyörii
pyörii maa...

älä pistä vastaan
kaikki loppuu aikanaan
sinä kaadut sinä maadut
keskity uusiutumaan
ripusta muistot kellariin
historia ei muutu
sinun käsilläsi...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Art Alta 28.08.2007
Pianosoundi voisi olla vähän parempikin. Muuten soundit on kyllä ihan kohdillaan, vaikka en minä niitä kyllä rouheiksi sanoisi. Taitaapa olla mulla vähän eri käsitys rouheudesta. Laulun olisi voinut upottaa miksaukseen paremmin, mutta toisaalta kyllä tämänkinlaista ratkaisua nykyään kuulee aika paljon. En ole varma toimiiko kertsin taustalaulut, kuulostavat jotenkin sekavilta, mutta ehkä se on tarkoituskin... Sävellyksellisesti on ihan ideaa, niin kuin tällaisessa melko yksinkertaisessa vedossa tulee ollakin, eli sopivan vähän, eikä missään nimessä liikaa. Sovituskin on aika kohdillaan ja osin siitäkin syystä tämän jaksoin pitkästä kestosta huolimatta kuunnella ihan sujuvasti diggaillen läpi.
0   +1 +2
 
7
Paronie 28.06.2007
Toi perusteema on ihan asiallinen. Säkeistössä kitarassa ihan mukavaa rytmittelyä. Laulaja ehkä hieman lattea tai sitten toteutus kusee hieman. Ehkä kaikua tai jotain lauluraitaan. Stemmat kyllä ihan toimivia.
0   +1 +2
 
9
Modnar 30.05.2007
Aika vivahteikas rokkikappale. Koko pituuteen mahtuu kyllä hienosti monenlaista sävyä joita osataan hyvin käyttää. Miellyttävää kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
RattleMachine 24.05.2007
Laulajalta ei irtoa - ääni on epävakaa ja paikoin falski. Materiaalia kurkusta kyllä löytyisi, olisko sävellajin muutoksesta ehkä apua? Sanoitus jätti kylmäksi: tavanomaista suomalaiselle angstille tyypillistä kielikuvamaalailua, joka ei oikeastaan kerro mitään varsinaista tarinaa tai tuo esille mitään erityistä pointtia josta saisi kiinni. Onhan elämä Suomessa yleisesti ottaen täyttä paskaa, mutta pitääkö sitä musiikissakin hieroa naamaan?
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 16.05.2007
Taitavasti sävelletty ja hyvät melodiat aikaansaatu. Odotin jokseenkin naislaulajaa, mutta miesvokaalit toimivat myöskin. Hieman Viikatteen oloista musisointia, mutta soundi on silti melko omaperäinen. Ihan kiva ja hyvä.
0   +1 +2
 
6
Joo olihan siinä musaa.... Mutta hirveän kaupallista ja epä omalaatuista... No joo plussia tulee iskevälle pianolle...Hmm siinä taiskin olla kaikki... Selvää hitti musaa! Nrj odottaa!
0   +1 +2
 
gonjo 29.03.2007
Kävi vähän tylsäksi loppua päin. Ehke 4.5 minuuttinen eepos?
0   +1 +2
 
8
raiwoband 29.03.2007
Rumpusoundeista en tykännyt, aivan liian ohuet mielestäni ja jäivät paikoin liikaa taustalle. Mukiinmenevä biisi muutoin ja koskettimet toivat mukavan lisän.
0   +1 +2
 
8
DevilHippie 29.03.2007
Asiallisen kuuloista rokki!! mukavat kitaramelodiat. rok rok!!
0   +1 +2
 
9
Hyvä elektropiano-soundi. muutenkin tosi pirtsakka ja hyvän kuulonen biisi. Ehkä vähän lisää "ylimääräsiä" soittimia olisi voinut olla. Tokko kaikki mitä purkititte kuulostaakin varsin hyvältä. Laulusta sitä, että liian kliinisen kuulosta ja stemmalaulut ei oikein toimi. Tällasta tällä kertaa, ysi lähtee näillä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta