Dusk

R-iQ | 26.07.2012 | Chill Out
3:28

Noniin tytöt ja pojat. Rauhoitutaas vähän ja naputellaan jalalla lattiaa.

Genrestä en taas tiiä, mut olo oli aika chilli tätä tehdessä.

8.63   318 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 517172 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MSV-Studio 16.07.2013
Soundit ja biitti erittäin toimivaa. Hyvän kuuloista kaiken kaikkiaan muutenkin.
0   +1 +2
 
8
djbiy0 14.10.2012
Minkäs leffan soundtrack tästä tulee mieleen, höh en saa päähäni. Mutta kivan rullaavaa musiikkia, tämä sopisi hyvin johonkin scifi-leffan "ajetaan raunioina olevaa tienoota eteenpäin vanhalla/romulla jenkillä" -kohtaukseen missä kuvakulma on ylhäältä. No tjuups. Otahan 8.
0   +1 +2
 
8
JyRSiö 14.10.2012
Oih. Oonki tässä metallimusiikin kuuntelun ohella alkanu kuunteleen juuri tämäntyylistä musiikkia, vaikken konemusiikista välitäkkään erityisemmin. Dub, chill out ja downtempoa lähinnä. Hyvän kuulonen biisi, hyviä melodioita, tarttuva bassolinja, hyvät soundit. Kaikki aikalailla kohdallaan, ainut että itse kaipaan tän tyyliseltä musiikilta sellasta "utuisempaa" menoa. Biisille annan toteutuksen puolesta 9:n mutta koska tuo "utuisuus" puuttuu niin annan arvosanaksi 8:n.
0   +1 +2
 
9
accent 12.10.2012
Aaaa slidet tommosissa synavonkunoissa, tykkään niistä ihan mahdottomuuksiin asti. Mutta siinä vaiheessa kun piano tulee mukaan, biisi muuttuu omaan makuuni jo liian orgaaniseksi tai miten sen nyt sanoisi. Tämä biisi tällaisella sävellyksellä ja rakenteella, mutta sähköisemmillä ja ikään kuin scifi-henkisillä saundeilla, olisi tosi siisti minun mielestäni. Paitsi että tämä on liian lyhyt. Kyllä tätä olisi viel esim. minuutin pitempään kuunnellut, varsinkin niillä sähköisemmillä saundeilla. Alku ennen pianoa oli superjees, pianon tulon jälkeen perusjees.
0   +1 +2
 
8
veezay 06.10.2012
aika menevää chill outiksi heti alussa. noita rumpuja ois voinu pantata ihan reilusti ja sittenkin tehdä niistä puolet hitaammat, jotta rytmi ois vaikuttanu vähän raskaammalta ja uneliaammalta. soundimaailma on kuitenkin just sellanen että nyt relataan ihan kunnolla ja vaan seilataan ääniaaltojen päällä, niin se ois varmaankin toiminut hiukan paremmin. 1:06 padista tulee ohikiitävän hetken ajan mieleen Seal - Crazy -biisin alku joka on pelkästään hyvä juttu. toi piano joka tulee tossa 1:30 jälkeen on kiva, tosin siinä on ehkä kevyesti liikaa alapäätä ja yläpää ei toistu parhaalla mahdollisella tavalla noista matalimmista nuoteista.

tossa 2:26 kohdalla kun rummut häviää niin joku napsuu four on the floorin tahdissa, vähän hämäävä. samalla kun alkaa suvanto niin olettaisi että se kestäisi pidempään, mutta ei kestäkään kauaa kun lähdetään taas rumpujen kanssa uuteen nousuun ja chillaus jää kovin hennoksi, ja sitten biisi jo loppuukin. voi pahus.

tässä biisissä oli hyviä juttuja saatu aikaan noinkin yksinkertaisella akuankka-sointukululla, mutta tuntuu että tuotannossa on pientä hätäilyä eikä tekijä ole itse chillannut ihan kunnolla. potentiaalia on, mutta nyt tää oli kuin nopea demoversio levy-yhtiön pomoa varten jolla riittää aikaa yhtä paljon biisiä kohden kuin tupakka palaa.
0   +1 +2
 
J. Hifish 03.10.2012
Muutama hyvä oivallus ja saundi. Biisinä tämä ei oikein kehity mihinkään suuntaan. Tämä olisi selvästi lyhyempänä pätkänä hyvä intro johonkin oikeaan biisiin. Mutta ei tämä tällaisenaan itseään kovin pitkälle kanna.
0   +1 +2
 
6
tahtila 01.10.2012
Tietynlainen sekavuus tästä jää päällimäisenä mieleen. Kaikki samanaikaisesti soivat elementit eivät tunnu perustelluilta, osa vaan härskisti päälle liimatuilta. Kaari ei tunnu yhtenäiseltä. Basso alkaa melko nopeasti rasittamaan karuudellaan.

Toimivan biisin palasia tästä kuitenkin löytyy, muun muassa muutamia hyvinkin hienoja soundeja. Maltillisemmalla tilankäytöllä ja sovituksella tästä saisi jalostettua hyvää kamaa. Jonkinlainen kunnon melodiakoukkukin tekisi hyvää.
0   +1 +2
 
9
Lassi Heiskanen 01.10.2012
Tää on kyl hyvä, tykkään =) Piano ois voinu olla isommassa roolissa, sillä ois saanu multa plussan ysin päälle. En oikeestaan osaa tästä sen suuremmin sanoo muuta - hieno teos! 9
0   +1 +2
 
9
azone 29.09.2012
ei swiddana mis mun butsonit on, on sen verran hyvää leijuntaa.. no kyl tän pysty chillaa läpi ihan tälleeki, vähän rupes ehkä väsyttää, mut kai tän piti toimiikki niinku relaxanttina..? no napautan 9pts.
0   +1 +2
 
ex4 04.09.2012
Varsin jees tunnelma. Tuosta alkupuolesta syntyi mielikuva jostain hämärästä klubista kun ilta on kuluttanut jo huomistakin hyvän matkaa. Mutta parin minuutin jälkeen siiryttiin jonnekin ilmavampaan tilaan.

Oikein loistavaa tunnelmamusaa, piirtää mielikuvia hienosti. Toimii!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5