Predictable

Quaint | 04.07.2004 | Pop
3:44
8.77   5873 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
-Jani.S- 13.01.2017
Mahtava ääni !!
0   +1 +2
 
9
tammina 04.01.2017
Heh. Olen ollut vuosikausia pois Mikseristä mutta kyllähän minä tämän mimmin muistan..
Mukavan elävä, huokoinen ja pörröinen äänihän se siinä taas. :) Ja näköjään vanha on julkaisukin? Jonka olen arvostellut 13 vuotta sitten. Mutta, tykkäsin. Perusteet voi lukea sivulta 1. :D
0   +1 +2
 
7
ponkke 08.09.2006
Tässä sama kuin alla. Laulu on käsittämätöntä, kun allekirjoittaneen laudaturin englannin taidoilla ei saa selvää, mistä biisin sanoissa on kyse. Biisin kulku on kyllä ihan mukava ja yleisfiilis mukava. Lauluääni voisi olla "jumalainen", kuten jotkut kuvailevat, jos toteutus olisi kirkkaampi. Ei tätä kuitenkaan Kate Bushin kolmen oktaavin ääneen ja fantastisiin biiseihin saisi verrata... Loppu tökkäsi korvaan sekä hieman myös silmään.
0   +1 +2
 
8
tekopyhä 14.07.2005
Yllättävä lopetus.
Tämä oli jotenkin niin tyylitajutonta että se kääntyy koko biisin voitoksi. Tämä on kuin jostain romanttisen komedian rakastelukohtauksesta 80-luvulta.
Minulla ei olisi ikinä malttia tehdä tällaista biisiä
0   +1 +2
 
8
digius 06.06.2005
Ohhoh, ompa magee ääni typykällä, biisi on kohtalainen mutta laulaja tekee tästä vasta jotain todellista.
0   +1 +2
 
10
spellman 15.03.2005
Sävellys on todella hieno ja tunnelmallinen.

Hyvällä tyylitajulla toteuttu kipale, ja varsinkin
kitaran sekä pianon sovitus tähän on enemmän
kuin onnistunut. Laulussa sopivasti nyassia ja
variaatioita, tuoden makeen tunnelman ja
tarvittavaa jännitettä. Tuossa äänessä on
sopivasti karheutta ja persoonallisuutta, mikä
rupeaa olemaan jo harvinaista nykypäivän
naispoplaulajien kaartissa.

Yleisfiilikseltään aivan loistava biisi, ja soundit/
miksaus todella sopusuhtaisesti kohdallaan.
Perskele niin tässä on hyvä tunnelma.
0   +1 +2
 
9
Anu_Marja 24.09.2004
Kiva tunnelma. Loistokitara alussa.
0   +1 +2
 
Haava 21.08.2004
Alun leijunta kitrista saattaisi saada fiiliksen, että nyt mennään klassisia polkuja perinteisin kirarokin jalan jäljillä... ja perkules.. Niinhän siinä mentiinkin... Pirulainen kun tässä on vain se kaikki tarpeellinen, eikä mitään turhaan... Vokaalit kuluvat kivasti ja hyvin sovitetu (sitä hiton "you are beautiful" töksähdystä lukuunottamatta) Ajoittaisen repiva ja välillä rahoittava, mutta kivasti kiemurtelevat vokusut tekevät hyvän päällisen kakkuun, jonka pohjaa ei sovi yhtään vähäntellä.

Hyvällä säädöllä tässä on saatu varsin perus biisistä oikein nättiä tavaraa, joka toimii. Perkules miten näppärää. Ei voi kuin ihailla.
0   +1 +2
 
9
Samu2 30.07.2004
Erittäin kuulaan kaunista musiikkia tulkittuna ah niin kauniilla ja voimakkaalla äänellä että vastaavat ovat äärimmäisen harvassa... kuinka jollakin voikin olla noin lämmin kuulto äänessään? Ah.

Biisi on taas kerran aivan erinomaisesti toteutettu ja tasapaino on liki täydellinen soitinten kesken ja tyyni vallitsee äänimeressä. Voin hyvin kuvitella itseni nojailemaan tämän tahtiin tanssilattialle... tässä on jotain sellaista piilevää uhmakkuutta herkän pinnan alla joka antaa kappaleelle hiukan vielä uutta ulottuvuutta ekstraksi.

Ainoana miinuksena on sanottava että voimalisempi kertsi olisi tehnyt poikaa ja toiminut muistiavaimena... jäänyt päähän jne. Nyt aivan pieni tasapaksuus vaivasi, vaan toisaalta tuohan saattaa ihan tyylikeinon puolelle mennä... toimii näinkin ja hyvä oli biisi.
0   +1 +2
 
10
dip flirt 15.07.2004
Seesteistä menoa, muttei lainkaan huonolla tavalla. Sävellys taas mukavan vaihteleva ja koukkuinen. Laulu taas extramuchos hyvää. Todella nautittavaa kamaa, thumbs up!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3