1982

QSO | 09.06.2003 | Symphonic Electronica
7:38

Retro synth track.

9.78   2779 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
sumuhenkilö 20.01.2006
Täytyypä itsekin liittyä kymppikerhoon. Ei tässä pitemmät puheet auta... Loistavaa matskua!
0   +1 +2
 
10
MMarin 21.09.2005
80-luvun Tangerine Dream tulee mieleen kirkkaasti, mutta mukana on myös sitä omaa persoonallista soundia. Helvetin hyvä kappale!
0   +1 +2
 
10
Teemujazz 22.05.2004
Mahtavat soundit... varsinkin noi rumpusamplet oikein tärähtää alitajuntaan asti. Hemmetin hyvät miksaukset kanssa.
0   +1 +2
 
10
Electron 02.11.2003
paras biisi tällä sivulla minun mielestäni. kuuntelin tätä tänään stereot aika kovalla ja en voinut kuin todeta että kyseessä on oikea "masterpiece". minuun tämä iskee todella kovaa; kylmiltä väreiltä ei voi välttyä, ja se jos mikä tarkoittaa sitä että kyseessä ei ole ihan mikä tahansa kipale. täytyy kai alkaa tutkimaan tangerine dreamia ja kumppaneita koska todellakin pidän tällaisesta musiikista ja haluan kuulla lisää.
0   +1 +2
 
10
ocean 09.09.2003
Mahtavan lämpimät synamatot. Mikään ei piristä mieltä niin paljoa, kuin nuo matot....:) Muutamista saundeista en ihan hirmusti pidä (kuoro/oboe, tjsp) mutta tomi- ja napsutäytteet tuovat mukavasti lisää särmää biisiin.
0   +1 +2
 
8
INTRIGA 24.06.2003
Jos mä olisin 6v... Mä olisin sun SUURIN fani.
Täst tulee mielee noi synthesizerit tosi voimakkaasti, tiedätkö? Mä diggasin niistä joskus TOOOSI paljon, nyt mä oon kuunnellut ne älppärit läpi varmaan tuhat kertaa ja enää ei putoo... Kieltämättä ihan mielenkiintoinen ja hieno biisi. Kasi tuli... Ehkä alakanttiin, ehkä ei. Sen voin sanoa että itselläni ei varmaan kärsivällisyys kestäis näin pitkään että saisin tällaisen fixattua.
0   +1 +2
 
10
VA 10.06.2003
Biisi pitää harvinaisen hyvin otteessan ja tekee todella pahaa pistää se pois päältä kesken soiton. Tuo iskevä leadisoundi on loistava ja on ehkäpä juuri se mielenkiintoisin osa. Kuten Kheinmann, minäkin olisi kaivannut jonkun verran paksumpaa bassopuolta. Nopeampi/monimutkaisempi komppi tuon 3:55 loppuvan nostatuksen jälkeen ei olisi tehnyt pahaa. Se olisi hienosti nostanut tunnelmaa ja ikään kuin lisännyt kokonaan uuden osan kappaleeseen. Nyt loistava nostatus tuntui jäävän ikään kuin ilman kliimaksia. Näiden (erittäin pienten) kauneusvirheiden lisäksi en usko löytäväni kappaleesta mitään haukuttavaa, sillä äänimaailma, melodiat ja kaikki muu mahdollinen biisissä iskee minuun aivan järkyttävän kovaa. Kokonaisuus on vanhan, mutta kuitenkin tuoreen kuuloinen. Tämän paremmin en tällä hetkellä pysty kappaletta kuvailemaan koska nautin sen tehosta, vetovoimasta, melodioista ja kaikesta muusta. Ehdottomasti minun makuuni sopivaa musiikkia. Ja toivon mukaan ensi viikon biisivalinta.
0   +1 +2
 
Kheinmann 10.06.2003
Tunnistettavaa QSO laatua. Hyvää on ehdottomasti tuo tunnistettava soundi ja soittamalla tehty kappale niistä kiitettävä arvosana. Kuoro-osuuksilta muistuttavat osuudet toimii oikein hyvin. Eri soittimet vuorottelevat varsin ponnekkaasti. Jäin tässäkin kaipaamaan aavistuksen voimakkaampaa bassolinjaa. Itseäni tässä häiritsee ehkä pienoinen ideoiden sekamelska. Rakenne tosin toimii kohtalaisesti sillä alun teema toistuu jälleen loppupuolella. Melodia ei minun korvaani kuulosta ehkä kaikkein tarttuvimmalta. Ei tässä kappaleessasi ole kuitenkaan suurempaa moittimista, itseäni miellyttäisi vain yksinkertaisempi rakenne ja tiukempi basso!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta