Tietä pitkin tai ojaan!

Putous | 12.11.2003 | Rock
3:14

Rock!
Lisää osoitteessa www.putous.net

8.88   6972 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Timo JM 21.04.2006
Tää kuuluu musta Putouksen parhaimmistoon. Relaa meininkiä ja kaikki bändin vahvuudet tulee hyvin esiin. Laulajan fraseeraus pysyy vielä hyvin aisoissa eikä mene liialliseksi määkimiseksi (sori ilmaus) kuten tuppaa käymään noissa uusimmissa biiseissä.

Sanotaan nyt kuitenkin väärinkäsitysten välttämiseksi, että mä diggaan Olli Pekan laulua. Pitää vaan luottaa siihen, että se kantaa itsessään riittävän hyvin ilman maailmaa suurempaa tulkintaakin.

Niin ja ne skitat on taas "nami nami" ;-)

(Ja osaahan ne muutkin soittajat.)
0   +1 +2
 
9
Oliver_ 02.01.2006
Loistavat soundit! Eikä hassumpi biisikään.
0   +1 +2
 
9
jance 28.09.2005
tääki on hyvä kiva laulu ääni :)
0   +1 +2
 
10
Lady-Love 09.09.2005
Hyvähän tämä on. Laadukasta.
0   +1 +2
 
9
Superblonde 12.05.2005
Alusta alkaen kitarat vetivät mukavasti fiilareihin.
Taas kylmiö väreitä. Hyvän kuuloinen.
Kitarasoolo on hyvä, erottuu kivasti kaikesta muusta.
Asenne ja soittajien+laulajan panos kyllä kuuluu!
Hyvän kuuloinen todellakin.
Rokrok.
0   +1 +2
 
10
Sinap 16.12.2004
mielenkiintoinen ääni laulajalla..saundit on pirun hyvät..bassosaundi on mieletön..kitarajutut hienoja..rumpali kellontarkka..lopputuloksena täydellisyyttä hipova kokonaisuus..ja mikä parasta:kuulostaa persoonalliselta.
0   +1 +2
 
10
janety_ 07.12.2004
Muutinkin kympiksi. :)
0   +1 +2
 
9
jouni 06.12.2004
Erittäin tyylitajuista suomi rokkia, josta on vaikea löytää heikkouksia. Laulajalla hyvä rokkiääni, bändi skulaa mallikkaasti. Etenkin isot propsit kitaristille/kitaristeille. Myös sovitusosasto on tehty oikein mallikkaasti. Tällasta on nasta kuunnella. Sopii meikäläisen ikäryhmälle. Sävellykset ja teemat on tyyliltään meikäläisen makuun olevia niinikään. Jos tarkastelee näitä biisejä kokonaisuutena, mallikasta osastoa myös, mutta toisaalta ehkä vähän liian arvattavaa silti. Jotenkin kaipais enemmän vielä riskinottoa, tuntemattomille vesille menoa, heittäytymistä, jotta tää olis kokonaisvaltaisesti jotain suurta. Tää on vähintään 9+ osastoa, mutta tätä on tehty niin kauan jo, ettei tämä varsinaisesti anna mitään uutta ahaaelämystä, että vau näinkin tän voi tehdä. Silti sen 9+:n pamautan hymyssäsuin:)
0   +1 +2
 
8
Justjust....tässähän olisi oiva kappale kesäiselle autoretkelle. Jos tämä radiosta tulisi niin en varmasti kääntäisi pois. Kaikinpuolin positiivinen kappalle. Simppeliä, ei mitään ylihienoa mutta ei mitään huonoakaan.
0   +1 +2
 
10
Putte 03.07.2004
Siitä onkin jo aikaa kun edellisen kerran teidän sivuilla kävin.. Vietän tänään tälläistä epävirallista mikserirock-päivää ja päätin sitten pistäytyä täälläkin.. Ei ole kyllä meno muuttunut sitten viime kuuntelun! Toisaalta eipä ole tullut uusia biisejäkään sitten viime vuoden.. No tätä biisiä en aikaisemmin ole kuunnellut, joten ei olisi tarvinnutkaan tulla. Tässä biisissä ei muuta vikaa ollut kuin nuo alussa tulevat liian rajut pannaukset, se nimittäin tuntuu isoilla luureilla pahalta kun kaikki paine tulee vain toiseen korvaan.. Tuota lukuunottamatta biisi oli oikein nautittavaa kuunneltavaa.. Epävirallisen mikserirockpäivän kunniaksi jätän kympin, muina päivinä olisi tullut yhdeksikkö.. Tämän lisäksi saatte kaupan päälle uuden fanin! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat