lasten disko

Punos | 29.08.2006 | House
5:06

diskossa, tanssin lasten diskossa

9.40   2464 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dj Papa 18.10.2006
Jotenkin kertakakkisen tarttuvan loisto biisi! Perushousea, mutta siltikin tässä on sitä jotain! Kilkutukset ym ovat oivat. Kokonaisuutena kuuluu kyllä ehdottomasti parhaimpiin housebiiseihin mitä olen kuullut! 9½
0   +1 +2
 
JamesMercy 11.10.2006
Basari lämmittää. Muutenkin rumpupuoli on erinomaisen miellyttävää, kolinaa ja tavaraa on tarpeeksi. Vokoodeeraus on... no joo. Ihan hirveästi ei se uponnut, jotenkin turhan elementti. Muuten ihan mielettömän hienoa tavaraa, paljon pieniä elementtejä, jotka iskevät joko välittömästi, tai sitten lyhyen totuttelun jälkeen. Kohtuullisen helppoa, mutta hyvän tunteen jättää kumminkin. Miksaus on lämmin ja paksu - esimerkillinen. Jotain ylimääräistä melodillista elementtiä koko matkalle - tai vaikka sitten jotain semmoista c-osaa - jäin kaipaamaan, samoin jotain puhtaampaa ja pidempää vokaalisämpylää. Oikein hienoa ja nautittavaa materiaalia nytkin.
0   +1 +2
 
9
rewind 15.09.2006
Noista pelkistä vokaaleista pitäisi jo antaa kymppi, mutta jätänpä kuitenkin antamatta. Vähän samaa oireilua kuin tuossa edellä, eli pientä puutumista havaittavissa kuuntelun lomassa. Muuten esimerkillistä diskohumppaa.
0   +1 +2
 
9
Zha 30.08.2006
Jyhkeää, mutta ilmavaa; hauskaa mutta tyylikästä. Ja ehdottomasti tanssiin viekoittelevaa. Kymppiä en anna, koska rakenne pääsi vähän pitkästyttämään jossain vaiheessa, joskaan tanssiessa moista ei varmaan merkille panisi. No mutta, hyvä meininki, lisää!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta