jaskaa

Punos | 31.10.2004 | House
3:50

loppuu kesken kuin seinään.

9.00   966 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
sakke-makke 01.11.2004
Tässä on nyt kyllä ihan helvetisti ideaa. Juuri sopivan kepeää biittiä ollakseen kuitenkin hitusen deepin kuuloista meininkiä. ja toi saksofonointi-kertsin tapainen on aivan loistavaa. Pidän myöskin breikkilooppien choppailusta ja rakentelusta tosi paljon. Kivoja one hit-sampleja ja efektin tynkää tästä löytyy myös..

Täs vaiheessa biisi loppuikin sit ihan seinään, kuten jo varoittelit. Noh, pistetääs repeatille tää ralli nyt. Kyllä. Ihan helvetin hyvin tämä lähtee alusta asti rullailemaan. hmm.. miks käytän tota "helvetti"-sanaa positiivisena lieveilmaisuna ? Heh, en tiedä oikein itsekään, mut ei tässä nyt fiksumpiinkaan kuvauskeinoihin kykene tähän aikaan illasta.

Basari on pehmeä mutta ytimekäs eli smoothilla tavoin erittäin deep, samoin kaikki rumpupolitiikan samplet ovat hyvin hiottuja. Välissä tuntuis että oisko osassa hiteistä vähän turhan paljon reverbiä mut sekin fiilis poistuu viimeistään saksofoinnin astuessa kuvioihin. Vielä kerran sitten mainitaan et breikkiloopit on rakenneltu kerrassaan ihastuttavasti. Niin ja miksaus tuntuu tasapainoiselta ja kohtalaisen ammattitaitoiselta ainakin näin kuulokkeet korvilla.

Tykkäilin kovasti. Ainoo iso miinus oli tosiaan toi lopetus.. loppuiko sulla sit suurin innostus biisiä kohtaan vai.. jotenkin toisin tän ois toivonut loppuvan, ja olis tässä ollut helposti tilaa progressiivisemmalle meiningillekin..eli oishan tähän voinut kehitellä vielä lisä-layereitakin pianoineen päivineen esimerkiksi ja hioskella rentoa rullailua ihan surutta vaikka seitsemänminuuttiseksikin.. Eli jotain jatkoa tähän olisi vielä voinut toivoa... :) Mutta hyvä näin. Kolmen kuuntelukerran jälkeen täytyy taas nostaa hattua ja todeta, että tämän artistin fanittajana on hyvä olla. :)

88%
0   +1 +2