Suippomadonlakki - Tireheb remix

Psilocybe | 12.11.2006 | Lo-Fi
8:40

- yksi ei neljää tee
- Psilocybe = 4
- tämä ei ole maistiainen mistään
- Suippomadonlakki on kuultava uudessa olemuksessa hamassa tulevaisuudessa

9.00   1367 kuuntelua

Kappaleen sanat

Suippomadonlakki - Tireheb remix

Psilosybiini fosforyylioksi dimetyylitryptamiini , on päihteenä käytetty ja vaikutuksiltaan psykedeelinen sieniperäinen alkaloidi , joka on psilosiinin fosforihappoesteri.

Kemialliselta rakenteeltaan se muistuttaa tiiviisti murskata omaa välittäjäainetta serotoniinia , ja kuulua samoin tryptamiineihin. Psilosybiiniä esiintyminen enimmät eri sienilajeissa , pääasiassa Psilocybe suku kuuluvissa teräspalkisto tunnetuimpia myrskyisä suosionosoitus Psilocybe cubensis ja Psilocybe semilanceata suippomadonlakki ).

Psilosybiini muistuttaa psykoaktiivisilta vaikutuksiltaan LSDtä :, jos kohta sen vaikute on kestoltaan likimain puoli lyhyempi.

Vaikute intensiivisyys ja kesto riippuva kuitenkin annostuksesta , käyttäjä yksilöllisistä ominaisuuksista sosiaalisesta tilanteesta ja ympäristö , johon aine hauska.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kokeellista sieni tavaraa... Lisää sitä ja heti... Oi noi pyhät sienet jotka pelastavat...

Tämä enenmän kuulostaa shamanistiselta tripiltä... Ihanien kohina äänien jälkeen tulee piiiiip ääni joka aina tuntuu vain räjäyttävän pään...Loistavaa...

Kyllähän tässä on joku pointti nyt jää vähän hiljaseksi omassa päässä... Mutta lentoa, transsitiloja... Sieniä... Mielenkiintoista...
0   +1 +2
 
10
Blodoffer 29.12.2006
Lisää psilosybiinia!
0   +1 +2