Get it up

PORNLOADERS | 06.04.2008 | Eurotrance
3:52
8.80   378 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fredi Fate. 06.04.2008
ei tän mukaan kyllä tanssi!!Alku ei lähde millään tavalla lähde nousuun!!jotain paljon sitä justiinsa puuttuu!!täs on yritetty yhdistää kaks elementtii mut huonol menestyksel mutta se on vaan mun mielipide asiaan!mega man soundi toimii jossain kohdissa mut ei läheskään koko ajan!!kuulostaa siltä kun tää ois tehty essoissa ja kaikki ideat mitä on tullu mieleen on ollu hyviä!!Mut ei siin mitää jatkakaa samaan malliin!!Peace
0   +1 +2
 
8
_Haven_ 08.04.2008
He, biisin nimi nostaa ainaki hymyn korviin :P
Aika rankkaa arvostelua ootte saanu tossa, mut ei tää musta oo niin huono mitä klassikompi tuossa antaa ymmärtää. Alku ei lähde nousuun niin hyvin ku olis voinu, ja sitä jäi vähän kaipailemaan, mut muuten kuulostaa tosi hyvältä. Biisi etenee luontevasti ja vaikka siinä on paljon erilaisia juttuja, niin kaikki sopii toisiinsa. Tällasta musaa on tosi vaikea tehä niin, että se pysyy mielenkiintoisena ja sen jaksaa kuunnella loppuun asti, ja tässä on mun mielestä onnistuttu siinä! Biisi loppuu jopa vähän kesken..
0   +1 +2
 
8
Dobra 13.04.2009
Hieno ajatus muuten,kaipaa mielestäni vain hieman vaihtelua. Laulu vois olla myös kova sana. Vahvat naisvokaalit vois olla ihan asiaa.
Ei muuta kun väriä elämään,antakaa mielikuvituksen lentää.. erilaiset ääniefektit vois olla myös gutaa ;)
0   +1 +2