to the bone

Popinski | 16.10.2007 | Drum'n'Bass
6:20

ota mukaan rummut ja basso, hyppää taikamatolle ja lähde tutkimusmatkalle mieleni syövereihin.

emotional drum und baase.

runsas palaute olisi enemmän kuin hienoa.

8.50   1773 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Shefield 22.07.2008
Vaikutteet kuuluvat selkeästi ja fiilis ja tunnelma on kokoajan katossa. Vaikkakin tää beissi ei soundaa mun korvaan ihan täysin, mutta paketti pysyy tosi nätisti kasassa. Hieno biisi, ja ennenkaikkea upea simppeli, mutta upea sävellys. :)
0   +1 +2
 
SpeaK 17.01.2008
Tuotanto on tässä biisissä kyllä todella, todella hyvin hanskassa. Raikkaat mutta silti kovin täyteläiset soundit. Tunnelmallista ja rauhallista. Itse en valitettavasti yhtään osaa arvostaa 2steppi-rumpulinjaa joten en oikein biisiin pääse sisään.

Jonkin aikaa tätä kuunneltuani tulee fiilis että tässä on haluttu vetää varman päälle, kun kerran nuo toimivat perussoundit ja sävelmät on valmistunu. Vaikka beatti 2steppinä pysyisikin, niin lisäsoundit siihen kalkatuksien ja lisähaitsujen yms muodossa toisivat vähän lisäeloa menoon.

Melodiat ja soundit ja miksaus kyllä toimii, mutta eivät ainakaan minussa sytytä oikeastaan minkäänlaisia tunnelmia, vaikka alku niin vähän lupailikin. Eipä taida vaan istua minun makuuni tämä biisi.
0   +1 +2
 
Adiamessari 24.10.2007
Kivan letkeää menoa ja tietenkin myös erittäin laadukasta jälkeä jälleen. =) Itsehän kuuntelen yleensä ihan eri tyylistä musaa, mutta mikäs tässä, tämän rytmiin on kiva fiilistellä ja improvisoida menemään. 7 kerta repeatilla lähti just ja biisi aukee joka kerralla enemmän. =)
0   +1 +2
 
rewind 18.10.2007
Valitettavasti tällainen letkeä dnb ei ole koskaan istunut meikäläisen korvaan, joten tyydyn vain sanomaan että perkeleen hienoa jälkeä äijä on taas saanut aikaan. Biisissä tapahtuu koko ajan jotain ja tuotantopuoli on hanskassa, joten siltä osin pisteet kotiin.
0   +1 +2
 
8
Da Izolator 17.11.2008
Tässäkin on tällanen omaperänen fiilispohja, mitä sun biiseissä usein kuulee. Vaikka ei iskenytkään ihan niin hyvin kun esim. Follow your heart, onhan tämäkin kuuntelemisen arvoinen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta