Myth of Blooming

Pofony | 17.11.2006 | Mulletcore
3:55

Myth of Blooming -single pitkäsoitolta Cure of Another Kind

Koko albumi ladattavissa www.pofony.com

8.83   1308 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Azag 27.02.2008
Ihan mukavan kuulonen biisi. Saunditkin ootte saanu ihan hyviks. Kappale vaan tuntuu olevan vähän samaa puuroa kuin muillakin tämän tapaisilla bändeillä. Tästä ei oikeen jäänyt mitään mieleen tästä kappaleesta, paitsi soolo oli ihan ok. En osaa tähän nyt muuta paskaa läpättää.
0   +1 +2
 
10
hanged 18.02.2007
On jätkissä kyl ainesta maailmalle! Muistelen vuosi taaksepäin kun kuulin teitä ensimmäisenkerran ja ihastuin musiikkiinne totaalisesti, nyt löysin teidät mikseristä ja kuuntelin tämän kipaleen niin jäin ihmettelemään miten te voitte olla niin vitun hyviä. HEI! teidän pitää kohta rajottaa, ootte kehittyneet niin paljon että ihmettelen jos ei teistä rupee kuuluun maailmalla näinä päivinä!
Olitte saaneet niin mahtavan saundin biisiinne että kateeksi käy. Laulu(t) on todella vihaista ja tummaa että kateeksi käy, joitakin efektejä esiintyi mutta ei liikaa, aivan loistavaa. Riffit ja varsinkin soolo sai minut puolikoomaan (toivottavasti saan jotenkin leukani suljettua :D). Bassoa en kuullut juuri lainkaan tai sitten se johtuu minun vaatimattomasta äänentoistosta. Rummut ehkä petti minut eniten vaikka rummut olivatkin erittäin varmat ja hyvällä tekniikalla vedetty, se johtuu ehkäpä siitä että kun kuulin viimeks rumpuja odotin enemmän, eli kaipaan enemmän ("vanhan" pofonyn) fillejä ja monimutkaisuuksia ;)
Ei voi muuta sanoo kun täydellistä ja on kyllä pakko tulla katsomaan teitä klubille perjantaina
0   +1 +2
 
Jules Varjola 08.12.2006
Perkele tälläistä olen kaivannut jo tovin. Helvetti. Ala-H osaa tuon vokalisoinnin ja kun nämä soundit on just niin perseeseen änkevät kuin vain voi, niin ei tässä voi kuin huutaa... Vielä kun siihen lisää tämän vankan ammattitaidon, niin ollaankin sitten jo tosi syvällä.

Mahtava kappale. Jopa soolon jaksoin kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Tuikka 21.11.2006
Hyvä myllytysbiisi, toimii kyllä! Jotenkin ihailen vokalistin ääntä, vaikka ihan tämän tyyliset rääkynät ei yleensä välttämättä niin kovaa iskekään... Mukavan tuskaisen ja valittavan kuuloista. Biisi oli hieman yksinkertainen, mutta rullasi silti kokonaisuutena mukavasti loppuun asti. Edelläkin on mainittu kitarasaundeista, jotain häikkää niissä tosiaan kuulostaisi olevan... Hieman ehkä puuroutuu saundit kun on säröt sen verran kovalla käytöllä. Mutta enpä rupea sen enempää valittamaan, mallikkaan kuuloista mättöä! Mukavaa oli teiltäkin kuulla uutta materiaalia pitkästä aikaa.
0   +1 +2
 
drlecter 18.11.2006
Tässä on hieman kitarasoundit mielestäni epäonnistuneet ,vaikka laitteistopuoli taitaa olla aika tasokasta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta