Dead Serious

Piecemaker | 15.11.2008 | Rock
4:20

Kakkosraita 2008 julkaistulta kuuden biisin mittaiselta EP:ltä "Dead Serious".

Säv. Wirzenius, Kainulainen, Louhimo
San. Pekka Louhimo
Sov. Piecemaker

Äänitys, miksaus & masterointi: Matti Auerkallio (Deaf Ear Music)

8.85   1508 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A-X 07.02.2009
No tässähän on asennetta purkitettu nauhalle oikein taitavasti. Saundit on aikas loistavat kaikin puolin ja laulajan saundi kruunaa kokonaisuuden. Biisi on myös melko loistava ja vetää kuuntelijan vaivatta mukaansa ja ei tiputa sitä kyydistä. Hyvin vahva on tämäkin biisi, kuten se teidän hippibiisinnekin:D Tykkään.
0   +1 +2
 
8
Akeli 04.02.2009
Jotkut tällästä täällä ovat genrettäneet heavy metaliksi, mutta kyllä tämä genretys istuu ehdottomasti paremmin.
Täytyy sanoa, että ihanhan tämä biisi toimii kyllä, vaikka ei kyllä lempimusiikkini saralle yllä, mutta silti.
0   +1 +2
 
Rehvake 27.01.2009
Tämä sai taas jalan vipattamaan, rytmiryhmä toimii hyvin ja laulu mukava sekoitus ACDC:tä ja Aerosmithiä. Diggailen kovaa!
0   +1 +2
 
axismundi 22.01.2009
Jestas, mikä ääni laulajalla! Retromainen ote, mutta silti nykyaikaisen kuuloista, ei siis valittamista.Ei ehkä radiokamaa nykyään, mutta tokkopa sillä väliä. olis kiva nähdä livenä, vaikuttaa nimittäin todella kovalta liveaktilta.
0   +1 +2
 
Snacke 20.01.2009
soundit on kohillaan, suoraan oppikirjasta kaikki eli nykymonolla mennään. laulu kerrankin riittävän pinnassa, ammattilaiset osaa, amatöörit ei, kiva kuunnella hyvää modernia äänitettä.
0   +1 +2
 
--mono-- 20.01.2009
Kitarisat koetuksella heti biisin alusta asti. Mukavan 70-lukulaista hevi-meininkiä. Laulaja kruunaa tämän biisin.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 15.01.2009
Panerointi hämää kuulokkeilla kuulijaa, monitorien kautta ei! Kyllä tässä on perus rokkiainekset kasassa. On hammondia ja saundia vaikka muille jakaa (harmi että on kuulokkeet ja oon yksin). Paneroitua "nais" laulajaakin on havaittavissa ;). Hyvin etenevää musaa hienoilla kitara riffeillä/kompituksella, siisti miksus kaikki toimii, rummutkin. Tuo rääkyjä pitäs josku nähdä livenä (onko munaa tähänä äneen kansan edessä) :) Bile biisi!
0   +1 +2
 
7
zenri 14.01.2009
Mukavasti odotuksia herättävä tuo intro. Laulu ei toimi itselleni yhtään, mutta asennetta siinä tuntuu olevan, joten tällaisen musan ystävät varmaan pitävät. Kaikin puolin ihan pätevää rokkausta, mutta ei tämä mitenkään persoonallisuudella pääse loistamaan, joten vähän esikuviensa alle jää piiloon tämä. Jotenkin kun vielä omaa ääntä saisi tähän kokonaisuuteen lisää, niin hyvä tulee. Perusasiat ovat hyvin kunnossa jo nyt.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 14.01.2009
Ensimetreiltä on selvää homman nimi, ryhmä soittaa sellaisella drivellä rokkia eteenpäin että heikkoja heikottaa ja suruisia itkettää. Rytmiryhmä on vallankin eloisa ja mukavan letkeä kuunnella. Ainoastaan laulajalle, vaikka hän loistava onkin, sanoisin että vähän enemmän omaa persoonaa ääneen ja vähän vähemmän sitä tavallista niin erotutaan massasta vielä enemmän. Nytkin tämä kyllä erottuu edukseen nimen omaan soittajien hillittömän otteen ansiosta, mut persoonallisempi laulaja kertoisi sen vielä toiseen potenssiin. Hyvä näin, loistava toisin päin.

Todella loistavasta soolosta everestin kokoinen plussa. Komeaa on. Loistavaa.
0   +1 +2
 
7
Zim0 11.01.2009
soundit ovat todella hyvää luokkaa. kuulee että on studiossa nauhotettu. radioon kelpaavaa tavaraa. tosin laulajasta en pidä itse. ei siinä varsinaisesti ole mitään vikaa mutta en vain pidä.

kokonaisuutena oikein hyvä biisi. varmaan moni pitää tästä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3