Tequila

Painajainen | 11.06.2008 | Hardcore Rap
2:00

Noniin uutta taas. Biisi kertoo jurrisista skenaarioista. Kyseessä on melko lyhyt kappale, tarkotettu lähinnä keikoilla vedettäväks.

Lyriikat: Painajainen
Taustat: Life and Death Productions
Äänitys: Otso Ukkonen
Miksaus: Life and Death Productions

Kommentoikaa.

Otsolle ja Life n Deathille todella isot kiitokset.

9.47   6482 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
_^supscreem^_ 03.08.2008
onha nää vitu jees meigä vääntää vieki mut ei oo tääl vie pari biittii mut ei enempää t.paholainen heheheheheheh no ei oo nimi enäää se
0   +1 +2
 
9
mc_pipari 15.06.2008
jooo .. tää oli ihan hyvä kokonaisuus mut mun mielest toi loppu ampu vähän
yli.. se ois voinu olla erinlainen.. mut hyvä biisi lyriikoiltaan ja tausta hyvä.
kehitystä on kyl tapahtunu paljon :)
0   +1 +2
 
10
KalpeePerse 11.06.2008
nii ja kyl tämmösel keikka pistetää aloillee ja yleisö ei varmasti itke siidereihinsä vaa kolauttaa vahvemmat ottast sisää et aivot hapettus nopeemmi!
0   +1 +2
 
10
KalpeePerse 11.06.2008
kyl pitkää on venattu painajaiselt uutta ja nyt se sit sielt tippu!.. vaik kysees onkin vain 2min mittainen kysäys ei se vittu mitää ku se 2min on vitun tykki! life and death prod. ei tälläkään kertaa aiheuttanu pettymystä vaan sai tämmöse "klubi" biitin kuulostamaan vitun pommilta.. lyriikoiden osalta biisi ei ole yllätys sataprosenttist lyyristturpaa mättöö ja vitun loistavaa riimittilyy, koska ei tainnu tulla yhtää semmotta vastaa jonka olis voinu ennalta arvaa.. ja tyyli edellee agressiivist puskuu joka kuuluu asiaa...vittu
0   +1 +2
 
mc-p 11.06.2008
Biisin on tarkotus olla nopee keikkabiisi. En tiiä onko tarkotus laittaa mihinkää levylle.
0   +1 +2
 
10
Vimma 14.06.2008
OIHJEGOWIOERNHPÖPÖPÖLÖUITTULOLKEK. Täsä kittaan just kaljaa ja odottelen et saa lähtee jäbän keikkaa kattoo :D Oli just sopivasti sit lykitty tällänenki uus biisi tänne. Ja kyl muuten nappas, jumalauta. Just oikee asenne täs biisis. Tausta oli vitun tiukka ja virkistävästi vähän erilaisempi kun LDP:llä yleensä, lainit oli taas sanoinkuvaamatonta tykitystä alusta loppuun. Kyl tä on niin vitun kova et suosittelisin laittamaan tänkin jollekin levylle, ellei sit oo viel kovempii biisei jo tarpeeks kasassa.
Ja niinkun joku jo sanokin niin tästä olis hyvin voinu tehdä ihan täyspitkänkin biisin, jollain rauhallisemmalla kertsillä maustettuna esmes. Mut toimii erittäin hyvin näinkin, ja varmasti on tälläsenä lyhyenä päräytyksenä ihan loistava keikoille. Proops.
0   +1 +2