Not Falling Again

Oudipoudi | 28.05.2012 | Metal
4:55

Jos on joskus noussut ylös pohjamudista ja saanut jalkansa taas tukevalle maalle, tietää että sinne ei halua enää palata. Tuosta tiivistetystä ajatuksesta syntyi tällainen teos :)

9.00   316 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Oudipoudi 28.05.2012
Haha, kiitoksia näistä! :)
0   +1 +2
 
9
Mertem 28.05.2012
No voihan Metalli!

Laulu kehittyny huimasti! Huomioin vielä kyllä taas ensimmäisenä noi clearit, jotka kuulostaa himpatun hyvälle! Parissa kohdassa / ylipäätään vois viel enemmän laulussa kuulua se luotto siihen omaan laulamiseen ja voimaa vähän lisää! (toki miust kuulostaa et tässä kappaleessa noi ominaisuudet on kehittyny edellisiin verrattuna) :) Muuten justiisa bueno!

Noista rankemmista lauluosuuksista sen verran, että kehityst on havaittavissa, mutta ehkä en voi vielä sanoa että olisit löytäny sen oman rankemman äänes ihan vielä, mutta kyllä se sieltä päätään pilkistää ja vaatii vaan pientä hienosäätöä!

Noi ihan örinä/"kuolemansoundit" kuulostaa tosi hyvältä tuolla taustalla, niistä edellisiin verrattuina iso plussa!

JA noi korkeet screamit tuolla !! Todella iso plussa ja mainio lisäys siun ääniskaalaan, ja kuulostaapa muuten ihan helvetin hyvälle! Jotenkin tuli ihan yllätyksenä et kui hyvält ne kuulostaa.

Instrumentaalinen puoli sitten taas - voi luoja. Ei mitään huonoo sanottavaa, jotenkin tässä kappaleessa huomaa siun taidot ja tuon miten osaat rakentaa toimivan kappaleen. Kivoja yksityiskohtia ja biisi liikkuu kokoajan eteenpäin, eikä jää jummaamaan. Tuo 03:00 eteenpäi oleva kohta on toodella onnoistunut, tykkään todella kovasti! Muutenkin Instrumentaalisesti parasta Siun tuotantoa, ehdottomasti!

1 miinuspiste tulee ihan siitä, että ootan että toi rankempi laulu vielä kehittyis, sit olis kyllä Oudilla kaikki palaset kohdallaan!
+4   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta