pore04

OptimusCrime | 07.07.2004 | Techno
4:49

intelligent-techno\deep-house linjalla liikkuva musiikki pläjäys happamalla ulinalla ja tiukalla haikalla.
134bpm

8.20   8684 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
vapaa poika 28.09.2009
hyvää kone musaa
0   +1 +2
 
DJ Jänes 25.10.2008
hyvät soundit ja meno :)
0   +1 +2
 
8
Obi2 26.07.2004
Taustat jytisivät mukavasti, mikä on aina plussaa... Hieman yksipuoliseksi jäi, mutta sehän on technolle tyypillistä. Hienoja efektikikkailuja, jotka tekivät biisistä hyvän. 8- rapsahti.
0   +1 +2
 
8
DjLime 26.07.2004
Mukava techtrancemainen rytmi ja junkkaava tunnelma. Vielä enemmän kun viilailet soundeja ja miksausta, niin tästä tulee kelpo teos. Jos tämän saisi kuulla ns. studio laatuisena, niin varmasti lähtisi aktiiviseen soittoon. Tälläisenään, jotkut samplet ovat turhan huonon kuuloisia. Loppu on turhan töksähtävä. Ihan hyvin tuohon loppu "paussin" jälkeen olisi voinut jatkua samaa meininkiä muutama minuutti lisää. Tälläisenään tälle on pakko antaa kasi, mutta parannuksilla tämä olisi ehdottomasti kiitettävä.. en ole varma kumpi numero, mutta kiitettävä kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Mr Dimension 27.07.2004
aika hyvää teknoo oot vääntäny... Aika hyvin tulevat nuo vaikutteen minun mielestäni sieltä pinnalle. Kipale sinänsä ei mielestäni kaipaa mitään ( ehkä biitti olisi voinut monipuolistua jossain välissä ) ihmeellisyyksiä lisää; soundit toimii ja seassa paljon kivaa kolinaa =)

Tällaista nuiden teinix trancehyyppäreittenkin pitäisi tehdä, prkl...
0   +1 +2
 
9
SpeaK 28.07.2004
No minulle tämä biisi iskee ihan toden teolla.
Mahtavan tunnelmallinen biisi.

Filttereitä käytetty taitavasti, joka nostattaa tunnelmaa roimasti.
Biisin kokonaisuus toimii erinomaisesti, tosin pituutta olisi voinut olla melkein kaksinkertaisesti.
Rytmipuoli toimii hyvin.

En oikeastaan keksi tästä oikein muuta moitittavaa kun tuo pituus.
Sopivan tummaa menoa. Nyt kun olen tämän jo pari kertaa kuunnellut läpi niin hyvät fiilikset biisiä kohtaan vain kasvaa.

Taitavasti hoidettu äänimaailma kaiken kaikkiaan.
Ehkäpä numeroksi 9- joka pyöristyy 9.
0   +1 +2
 
gebo modyo 28.07.2004
Hyvin potkii alusta loppuun.

Bassosoundi on vain jotenkin laimea verrattuna biisin muuten hyvin toimiviin soundeihin. Siis nimenomaan basso, ei basari,vaan tuo monotoninen bassomelodia, jossa välillä aina tulee yhden nuotin lisäksi pientä melodiankin tynkää. Juuri ne melodian tyngät sopivat niihin suvantovaiheisiin, joissa muut soundit ovat filtteröitynä taustalle. Biitin ja sen muhkean yhtä ja samaa hakkaavan synan ollessa sitten täydessä voimakkuudessaan jotenkin se basso jää näiden taustalle. Jotain särmää siinä pitäisi olla että se sieltä jaksaisi ponnistaa kaiken muun äänimaailman joukkoon tasavertaisena.

Muuten äänimaailma onkin varsin toimiva, soundit kehittyvät loppua kohden, eikä biisi jää toistamaan itseään missään vaiheessa. Filtteröinnit ja pienet efektikikkailut piristävät mukavasti biittiä, joten se ei mielestäni jää kaipaamaan mitään sen kummempaa muutosta, efektit pitävät sen elossa.

Laimea bassosoundi rikkoo muuten varsin toimivan kokonaisuuden.
0   +1 +2
 
Joel Kalsi 29.07.2004
Ei tule hirmusti tällasta kuunneltua mut ihan hyvin oot tän pistänyt kokoon. Teknisesti ainoa asia mikä häiritsi oli ehkä mun makuun liian tummien / piilotettujen perkussioiden lisäksi tuo elävä stereopulputus joka oli sellaisessa vaiheessa että hyppäsi kokonaan ulos muusta kappaleesta.. pienempikin levitys olisi kenties riittänyt :)
0   +1 +2
 
cruelposse 30.07.2004
Toimii kerta kerralta paremmin,varsin toimivaa jumitusta.Pituutta olisi ehkä saanut olla hieman enemmän, mutta toimii se näinkin.
0   +1 +2
 
traumacoma 01.08.2004
en o ihan tän genren ihmisiä mutta tää kuulostaa hyvältä. Tulee mieleen viikonlopun pitkät illat ja vielä pitemmät yöt (tulkintakysymys)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat