kaivos

Olden Goldies | 19.05.2003 | Techno
5:29
8.67   1751 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=25117
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Veneficus 08.01.2004
Nuo muutamat soundit yksinään jo oikeuttavat hyvään arvosanaan, mutta kun rakenteessakin on ideanpoikasta ja energiaa löytyy muutenkin biisistä noin kokonaisuutena, on tälle annettava ysi.
0   +1 +2
 
Haava 05.01.2004
Tämän biitissä on vähän liian vähän tykitystä ja liikaa jumputusta minun makuuni, mutta tämän biin rakenne on jotebkin kiva + mukavasti etenevä, ja saundimaailma aika kiva... Biitti kuitenkin vähän jumputus minun henkilökohtaiseen makuuni.
0   +1 +2
 
8
Stocco 07.07.2003
Nyt yli kuukauden myöhemmin tämä kuulostaa hölmöltä.(Pequman: "Paitsi että biisi tuskin on kauhean pitkäikäinen.") Toisaalta nyt tuli mieleen, että nuo keveät kalkatukset ovat loistavasti esillä junnaavuuden keskellä. Eli siis biisi kuulostaa huonolta, joten kolinat hyviltä. Lopputulos: Ristiriitainen. Tästä voisi saada paremmankin, mutta ainakaan kauniita kalkatuksia ei saisi parannettua ja liian hyvässä seurassa niiden teho laskisi valitettavasti. Kyl mä nyt valitettavasti joudun yhä pitämään tästä, vaikka tämä onkin näin rauhallinen.
0   +1 +2
 
9
Imp 14.06.2003
ehtaa kolinaa..reveerb vesitippa synat on hyvä lisä biisin alussa.erikoinen lähinnä prodigyn snarea kuullosta snare toimii tässä.likainen syna joka "käy" tossa välissä melodiaa on hyvä.säröbass ei paha ei paha.oikeestaa kivan kuuloinen droppaus/nostatus tossa puolessa välissä.tätä ois pystyny jatkaankin mutta tarkoituksella biisi jäi vissiin avoimeksi :).tää on kyl kolinan paras biisi tähän mennessä
0   +1 +2
 
Krista 30.05.2003
liian tekemällä tehtyä kolinaa. mutta stocco pitää silti, vaikka jatkaakin kesälomailua ilman elisaa.
0   +1 +2
 
9
t.a.blomqvist 27.05.2003
Tässä on ahdistavan hieno meno. Rummut junnaa hyvin ja tunnelma on oivallinen. Jänniä kaikuääniä tässä. Tulee hiukkasen mieleen Nine Inch Nails jota tarkotan hyvällä :). Bassoa olisit voinut vahvistaa, nyt se jää hieman suttuseks. Kunnollinen masterointi ja EQtus piristäisi biisiä kummasti. Hieno kipale.
0   +1 +2
 
8
bze 21.05.2003
Kaivaa kaivaa syvälle maan kuoreen. Väittäisin että toimivin kolina5000-biisi tuon kibon jälkeen. Tuosta kivasta porausdraivista plussaa. Jos jotain negatiivista nyt mainitsisi niin väittäisin että tätä biisin teollisuuskonseptia ois voinut käyttää kekseliäämminkin mutta mutta.. toimiihan tämä näinkin vallan mainiosti.
0   +1 +2
 
Red 19.05.2003
Alussa kiva passo. Ehanaa dist. basari. Biisi lähti liikkeelle niin, että alussa tuntuu kuin basari ois mennyt offbeat, kivaa. Jaahas, nyt se pomppas oikeinpäin. Kivaa perkussiota ja ovelaa rytmiä löytyy kyllä. Olisi puoleenväliin mennessä kaivannut jotain hieman selvempää suvantokohtaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta