Downtime of the slowed down time

Odjom | 23.05.2006 | Experimental
7:03

Kesä tulee ja talven taakka poistuu harteilta. Jipii! :)

8.00   760 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=208355
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

e2 13.08.2006
Tässäkin on vallan toimiva bassolinja. Kovin on letkeä ja omaperäinen. Muutenkin tunnelma on mukavan rauhallinen, mutta silti mystinen. Soundimaailma on oikein kiva, löytyy jos jonkinlaista kilinää ja kikkailua. Kyllä tää aika ammattimaista jälkeä on. Kovasti tykkään.
0   +1 +2
 
punapää 26.05.2006
Kaunista ja niiiiin lepposta..jooo..lisää tätä otso! 8)))))
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 24.05.2006
Loistava biisinnimi, todella, todella loistava. Ja levynnimi samoin.

Kauniilla soundeilla alkaa. Niissä saisi olla ehkä hitusen enemmän kaikua tai muuten vain häntää jotta tuntuisivat yhtenäisemmiltä. Melodiat ovat erinomaisia. Tuo huilumainen melodia on _todella_ nätti. Soundivalinnat ovat oivia, joskin turhan kumisia. En tiedä johtuuko se nyt sitten ihan vain reasonista, että voiko tuolle sitten tehdä mitään. Ehkä jonkinlainen toisenlainen equttaminen auttaisi?

Biisi rakentuu aika pitkään, mutta varmasti ja miellyttävästi. Basso tulee mukaan, siinä on mukava soundi joskin muhkeutta mahtuisi. Kahden minuutin tienoilla äänimaailma alkaa viemään todella nätisti mukanaan. Biisi on kahden ja puolen minuutin breikkiä ennen mielestäni ehkäpä parhaimmillaan, jotenkin todella miellyttävä ja rikas äänimaailma. Joka nauttisi suuresti siitä jos se olisi vielä jotenkin muhkeampi. Erilaisia kaikuja peliin, equttelua, kompressointia, mitä nyt vain. Tämä mahtuisi isommallekin.

3:00 tienoilla soiva (jo aiemmin tosin alkanut) snare on soundiltaan erinomainen, jotenkin tollainen lyhyt ja tiukka soundi natsaa täydellisesti. Myös miellyttävän kevyt. Tohon kun vielä hilusti kompuraa niin potkisi sikana. Tosin en tiedä tarvitsisiko se edes potkimista, olen vain tällä hetkellä niin pärähtänyt kompressointiin että olen tunkemassa tykkejä kompuroita kaikkialle.

Viittä minuuttia lähestyttäessä biisi taas nousee mukavasti korkeammalle, mukana on paljon hienoa perkussiota joka toimii erinomaisen hyvin, samoin noi pulputtavat lfo-filtterit ja kaikki satunnaissoundit.

Oikeastaan tämä alkaa kuulostaa siltä, että kaipaisin tähän lähinnä lisää syvyyttä soundipolitiikkaan. Miksauksen tasapaino on loistavassa jamassa ja sisältö toimii todellakin (tosin sitäkin aina mahtuu lisää, hienovaraisia pikkujuttuja vaikka kuinka). Toimii. Pidän.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta