Everybody's Havin' Good Time Except Me

Nysväämö | 27.09.2018 | Blues
2:25

Kaikilla muilla svengaa paitsi mulla. Kahdentoista tahdin blues-jami akustisin soittimin; siellä on banjo, resonaattorikitara, piano, sudit... se munnariinsa repeilevä tyyppi piti häätää huoneen perälle. Välillä tälläisiä peruskuvioita että jaksaa sitten taas nysvätä.

9.00   138 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 29.10.2019
Bluesia banjolla ... ei ihan tavallista ... eikä ainakaan nysväämistä! Mukavan letkeää mutta samalla kuitenkin riittävän tiukkaa meininkiä. Kaikki instrumentit erottuvat mukavasti toisistaan ja streokuvakin on saatu erittäin laajaksi verrattuna vaikkapa ... no, omiin viritelmiini. :-D. Biisin otsikko on siinä hyvinkin oikeassa, että kaikilla on kivaa tämän parissa.

Digius tuossa alla pohti onko "kapakkapianosoundia" olemassa. On se olemassa; joskus puhutaan kai tinttipianosta kun pianon virityskin on sopivasti, vaan ei liikaa, poskellaan ja sehän sopii tällaiseen savuisen baarin tunnelmaan enemmän kuin hyvin.

Vaikka biisissä ei tupakkalakia tunnetakaan se kerää silti yheksän bojoo.
0   +1 +2
 
digius 29.09.2018
Sudit ja banjo, siinä jo mainio lähtökohta tämän tyyppiselle, hyvän tuuliselle bluesille. Tässä on jotain live- bändimäisyyttä vaikka taidat hoitaa yksin koko kattauksen. Onko sellaista kuin "kapakkapianosoundi"? Jos on, niin sellanen tähän olis käynyt kuin kylmä iso oluttuoppi handuun!
0   +1 +2