Dome

Nurkostam | 02.06.2005 | Progressive Rock
6:02

Nurkostam XIII : toinen raita. Sävellys Toni Nurmi

Laulu: Aki Lehtimäki

Rickenbacker, Gibson SG, Rhodes, Minimoog (left): Tero Koski

Gibson, taustalaulu: Toni Nurmi

Gibson Les Paul (+soolo), Hammond, Minimoog (right): Janne Tamminen

Rummut: Tomi Hyttinen

8.91   2925 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

TomiJ7 22.02.2012
Vahvaa laulua ja kaunista melodiaa. Ei ne Les Paulit yksinään kuulosta näin hyvälle jos ei osaa soittaa. Nuo efektit pre-soolossa ehkä hieman hiljemmalle :)
0   +1 +2
 
9
Pehmoisia muotoja mennään. Wigwam on ehdotomasti ollut suuri vaikutus ja King Crimsoninkin kuulen kitaran puolelta... Kamalaa aina verrata toisiin bändeihin...

No joo.. Pehmoisia muotoja, perinteisiä, toimivia kumminkin... Basson liikkuminen on erittäin mielenkiintoinen, ja toimiva. Kitara kikkailusta tykkään... Yleensäkkin sellaista pientä hiontaa on tehty tässä paljon ja se kuuluu... Toimii...

Ehkä pituutta ja lisäosia olisin kaivannut... Modernia tavaraa tämä on...
0   +1 +2
 
9
seppo_taalasmaa 12.06.2007
Kaikin puolin hyvää progea ja tuo Laitteet-osion lista vakuutti minut. Seuraava biisi, jonka tänne heitätte (jos heitätte) voisi olla mielestäni jokin menevämpi biisi...sopiva balanssi hempeilyn ja meiningin välillä on tärkeää. Hyvä pojat/tytöt.
0   +1 +2
 
9
mulsson 31.03.2007
Vaikuttavaa. Kunnon menneen maailman progesettiä. Kappaleessa on kauttaaltaan rauhaisa tunnelma lämpöisten soundien läpi vedettynä. Erityisesti bassosoundi/soitto miellytti.

Ehkä ainoa (lievä) miinus pienestä tasapäisyydestä. Toisaalta ei tälläinen kappale mitään koukeroisia tahtilajivaihdoksia tarvitsekaan.
0   +1 +2
 
8
Olli_halvaus 10.02.2007
Snadia hifistelyä toi teidän "Laitteet"-lista, herran jumala. Siitä huolimatta, biisissä on mielestäni läsnä sekoitus modernia pehmorockia ja 70-luvun trippailua. Basisti soittelee mielenkiintoisia kuvioita, jotka piristävät oikein mukavasti. Laulaja on hyvä, mutta jokin häiritsee....yllä on mainittu epävarmuus. Ehkä se juuri hämääkin? Sitä toivoisi välillä laulajan tulkitsevan kovempaa, nyt jää vähän sellainen välinpitämätön fiilis laulun tulkintatavasta. Mitä muihin instrumentteihin tulee niin: kitarat ovat aika poissaolevat hienoa sooloa lukuunottamatta ja rummut on kanssa tosi pienelle miksattu. Ehdottaisin kanssa ehkäpä suomenkielen kokeilemista, kuten yllä "Sändi" mainitsi, meinaa tökkii paikoittain tuo englannin lausuminen. Mukava biisi, kuuntelisin mielelläni fiilistelyhengessä aamu viideltä kännissä.
0   +1 +2
 
9
viimeinen_eläin 12.09.2007
Hieno kappale, kuulin tämän joitain vuosia sitten ja ihastuin. Lämmin tunnelma ja toivoa antava sävellys. Mua ainakin kuristaa rinnasta kun tämän laitan soimaan! Hienosti käytetty hienoja kamoja. Kappale kasvaa oivasti loppua kohden vaikka intensiteetti on jo alussa. Rummut kihisee vähän hifisti mun makuun. Tässä on kuitenkin saavutettu jokin...tunne.
0   +1 +2
 
9
Sändi 05.09.2006
Hyvä jätkät! Mahtavuutta! Ehdotan suomenkielen kokeilemista.Ja saan luultavasti naurut niskaani...:D Tää biisi ja teidän fiilis ylipäätään on menneisyyden suuri henkäys. Ja hyvältä tuoksuu!
0   +1 +2
 
9
Versoband 17.05.2006
Leppoisa tunnelma. Kaunista.
0   +1 +2
 
9
antti_oj 15.03.2006
No on äijillä laitteet.... Vaan onpa musiikkikin kohillaan. Mukavan rauhaton säröbassottelija tässä. Laulajallakin hyvä ääni - pientä epävarmuutta tosin. Hienoja soundeja kauttaaltaan. Kertsi on varsin tarttuva. Välillä menee ihan radiohead häröilyksi, mikä on parhautta. Ja kosketinsoolot on aina enemmän kuin parhautta, etenkin tollasella Suomiprogevivahetialla.

Kumma, ettei täällä ole kommentoijat käyneet. Onhan tää kuitenkin tiukkaa settiä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta