In hell

Nosdrama | 05.09.2005 | Goth
6:00

Crawling circles in my hell...
(masteroimaton versio)

8.57   1741 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

chococat 11.01.2009
Noniin pääsenpä uudemman kerran kuuntelemaan tätä minkä ihan ensimmäiseksi kuuntelin... Alku muuten kiva mutta jotenkin tuo piano/syna mikälie kuulosti kliseiseltä, erilliseltä. Vähän huvittavaltakin kaikkeen muuhun verrattuna. Ääni tässä mielestäni hakee vielä omia uomiansa, vahvuutta ja rohkeutta. Mutta ei siis pahalta kuulosta, hieman haparoivalta vain. (Kuulisitpa MINUN ääneni... Huhhuh.) Mutta yleisesti tästä biisistä tulee surullinen olo, niin kuin olisi jollekin ikuisia jäähyväisiä antamassa. Ja siitä kai tässä osittain on kysekin.
0   +1 +2
 
7
Sorcerer 26.03.2006
Tässä on paikoin hienoja soundeja ja instrumentaatiota, mutta kieltämättä laulu on se, mikä tähän ei oikein istu. Se kuulostaa yksinkertaisesti liian epävarmalta, vaikka etenkin silloin, kun on vire vähän hakusessa, olisi tärkeää vetää asenteella ja itsevarmasti.

soundeissa on mukavasti pink floydin henkeä, mutta laulu ja teksti eivät ole samalla tasolla.
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 12.02.2006
Tunnelma on vahva, mutta ehkä hieman pitkävetelähkö. Fiilis on hieman twinpeaks-mainen, ja myös gabriel knight pelisarjan viimeisin osa tulee mieleen pianoista. Sitten kun skebat lähtee messiin lähdetäänkin jo jonnekkin ihan toisiin sfääreihin, mikä toimii hyvin... kasarimaisesti mahtavine rumpufilleineen=)?
Sopisi varmasti hyvin jonkun tulevaisuuteen sijoittuvan philadelphiaelokuvan soundtrackille.

Pidin kyllä aika paljon, mutten usko että kuuntelisin tätä hirveän montaa kertaa...
0   +1 +2
 
9
Modnar 08.02.2006
Rauhallista fiilistelyä. Tässä vokaaleista taas tulee mieleen enemmän MDB tai osittain Charon. Pianomelodiat ovat todella upeat ja varsinkin tuo taustalla vellova synatausta on tunnelmallinen. Fiilistely kyllä nousee parhaimmillaan Anatheman synkistelyn tasolle ja yhtälailla tämäkin kappale saa pieniä väristyksiä aikaan. Saundit ovat muuten erittäin mahtavat.
0   +1 +2
 
8
SaunaChum 13.12.2005
Kyllä tämä nyt useampien kuuntelukertojen jälkeen kuulostaa hienolta, mielestäni kaipaisi vain hieman rankempaa otetta tuohon miksaukseen, erityisesti rauhallisimmissa osissa... Tietenkin tämä on masteroimaton,mutta kuitenkin.
Päämelodia on loistava ja pureutuu paremmin mitä enemmän tätä kuuntelee.
Valittamista tässä biisissä on tuossa laulajan ääntämisessä, hieman panostamista ja harjoittelua siihen niin kymppejä alkaa tulemaan ;)
0   +1 +2
 
Ville Kotiranta 01.12.2005
Huomioni kiinnittyi heti hienoon ja omaperäiseen melodiaan tässä kipaleessa. Synapadi on toimiva ja pianossakaan ei mitään valittamista. Laulaja lauleskelee harmillisesti nuotin vierestä, joka kuuluu varsinkin kertosäkeessä, kun lauletaan korkealta. Sääli sinänsä, kun laulajan ääni muuten on niin mukavan hyvä. Biisin rakenne on kunnossa. Saavuttaa kliimaksin ja rauhoittuu jälleen loppua kohden. Aukikcoa lainaillen sanon soundien olevan jokseenkin liian "tummat", mutta muuten ei niissä valittamista.

Tästä olisi mukava kuulla masteroitu versio, sillä biisissä on hyvää ideaa. Tunkkaset soundit ja laulun, kun parantaa on käsissämme mukavaa tunnelmointia.
0   +1 +2
 
9
Laulaja vetää vähän nuotin vierestä ja ääntää kökösti. Biisi on sävellyksenä kyllä hieno. Hyvät soundit, varsinkin padit. 9-
0   +1 +2
 
luoja 13.11.2005
tuohon cold traillssiin verrattuna ekana tulee mieleen että tässä ei laulu oikein toimi niin hyvin, jotenkin liian "hepponen", aivan kuin varmuus puuttuisi.....
muuten ihan mukavaa maalailua
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Vähän jäykillä pianosoundeilla alkaa, onnistuvat vähän latistamaan muuten nätisti rakentavaa tunnelmaa. Padit ovat kyllä oikein miellyttävät. Vokalistin lausunta on aika jäykkää ja epävarmaa, ääni tuntuu myös pysyttelevän turhan alhaalla kun nuo matalat nuotit eivät tunnu menevän hirveän luonnollisesti ja tarkasti.

Mukavasti ja maltillisesti biisi tuntuu kasvavan pikkuhiljaa. Kolmen minuutin tienoilla odottaisi kunnollista räjähdystä, mutta turhan tummiksi miksatut soundit latistavat dynamiikkaa ihan turhaan. Kompuraa löysemmälle ja tosiaankin niitä yläpäitä lisää niin tämä on paljon potkivampi paketti.

Paluu takaisin rauhallisempaan kohtaan toimisi sillä ehdolla että biisi räjähtäisi vielä tuota aiempaa voimakkaampaa kohtaa kovempaan kliimaksiin. Tätä ei kuitenkaan tapahdu, ja biisi tuntuu tällaisena vähän puolitiehen jäävältä, tuntuu ettei koko potentiaalia edes yritetä käyttää vaan biisi jää leijailemaan turhan alas. Tästä olisi helposti saanut todella massiivisesti potkivan teoksen jossa on valtava draamallinen kaari ja sellaista jäin kaipaamaan. Tietenkään en tiedä mitä tekijät ovat hakeneet, mutta...
0   +1 +2
 
an 06.09.2005
Täytyypä lisätä, ettei viedä kaikkea glooriaa, että varsinkin sovituksissa on Juhanin osuus huomattava ja rumpusoundit ovat aika pitkälle Mikan käsialaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2