Cold trails, long roots

Nosdrama | 19.10.2005 | Rock
5:26

Tässä maistiaista Nosdrama albumin nimiraidalta. ...cold trails, long roots that never ends. When I turn, I´m at the line of insanity...and I smile... (5000 latauksen raja rikki elokuussa 2008)

8.35   6424 kuuntelua

Kappaleen sanat


Black leather wings, dark my path along the misty way
like a poison cloud it flees above my head.
Painting to air depressive map into the long lost life
and those memories are too deep to fade away.

Against my will, I follow flight into the darkest woods
to the place, that’s beyond the sight of light.
Cold trails, long roots that never ends.
When I turn, I’m at the line insanity…and I smile…

Feed me more whip o’ god
Show all the rage in u
Taste me in full range of load
Strike on as hard u can.

All cracks remains in the crystal game we’re living in
with the fate, thou won’t let us be alone.
It tries to get charge, searching neck unsheltered with the nails
of pain. Searching neck unsheltered with the rope of lie.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

chococat 11.01.2009
Pitkään aikaan tosi erikoinen soundimaailma. Mutta hyvällä tavalla. Taas mun korvaani kuulostaa laulumelodiat menevän jotenkin kummallisia polkuja, mutta sekin toki on joskus tehokeino. Kun tässä lähti noi säröt soimaan niin ihan ekana tuli mieleen jotenkin riivattu olo, tai ehkä hulluus. Mutta kertosäkeeseen olisi tarvinnut enemmän menoa ja meininkiä ääneen, sitä rohkeutta taasen! Nyt jää vähän lässähtäneen kuuloiseksi.
0   +1 +2
 
jaskak 07.07.2006
ehkä hiemen liian kauan sai odotella että jotain tapahtuisi. onneksi sitten siellä 2.30 minuutin kieppeillä kasvua oli havaittavissa.
0   +1 +2
 
9
Zoidberg 30.06.2006
Laulajalla on hyvä lauluääni, luulen kuitenkin että se toimisi paremmin suomeksi. Tuohon komppikitaraan lisää volaa ja säröä. Tämä olisi varmaan tykki biisi jos vetäisitte suomeksi ja kunnon studiossa. Kyllä tästä on pakko antaa 9.
0   +1 +2
 
Haava 22.06.2006
Äärimmäisen hieno tuo ntron kitarointi... Ehköä vähän liiankin "runolliset" sanat istuvat hyvin ajattoman pyörivän fiilikseen musiikissa. Cleani kitara oikein hivelee korvia ja saa halajamaan säröä kuin karhu hunajaa... Turhaan... Jännite pysyy yllä ja biisi pitää hyppysissään aina siihen asti kun pamahtaa ns. meno osuus päälle puolessa välissä biisiä. Siinä kohtaa tulee sitten pettymys. Kompressori lyö äänen sutuksi ja dynamiikattomuus latistaa tunnelma. Oikeastaan tuntuu enemmän, että biisi hiljentyy siinä kohtaa, vaikka sen nimenomaan pitäisi kovantua. Etenkin sen laulun hiljeneminen siinä on ruman kuuloista.

Harmi kun niin kiva biisi on pilattu niin pienellä tuottamis mokalla.
0   +1 +2
 
8
vasara1 07.05.2006
Olipa siisti aloitus, skitat kuulosti makeelta. Laulu ei aivan iskeny. oottako kokeilleet suomen kieltä, vois sopia teidän tapaukses. oli vaav ehdotus
0   +1 +2
 
8
Teemu T 07.05.2006
eivät aivan tavalliset nuo kitara näbyttelyt, äänessä ehkä juuri sitä resuisuutta.Biisi kulkee osiosta toiseen ja tuntuu etenevän kunnes on aika lopettaa. Loogisen kuuloista.
0   +1 +2
 
8
novax 19.04.2006
Biisin alussa on tosi upea kitara soolo. Laulu on ehkä vähän kovalla taustaan nähden ei kuitenkaan niin että se ihan häiritsisi kuitenkaan. Sanat ovat selkeät ja kuultavissa. Kappale on sopivan nopeuksinen enkä löydä tästä biisistä mitään huonoa.
0   +1 +2
 
8
Begemot 13.04.2006
Mielenkiintoinen yhdistelmä eri kitarasoundeja- ja soittotyylejä. Alkusoolo oli mielyttävällä tavalla improvisoidun kuulonen. Hyvin pantattu tota menevämpää kohtaa, läjähtää paremmin naamalle.
0   +1 +2
 
7
clickboing 08.04.2006
[Ihan kuin olisin kommentoinut tätä joskus] Intro on tosi hieno, kaunis, taitava. Laulajalla on hyvä ääni. Upea puhdas kitarasoundi ja kaunis aika minimalistinen kitara. Toivon vaan että säröä ei polkaista tavalliseen tapaan päälle... VOi V****!!! Niin tietenkin. Blaah.Biisi on liian pitkä. Tästä saisi toi hienon reilun kolmen minuutin biisin kun säveltäisitte hienon C-osan ja jättäisitte örinät pois. C-osien tekeminen on vaikeaa... Maija Vilkkumaa on nero C-osissa... Mmm-Maija... :-)
0   +1 +2
 
8
Styranki 03.04.2006
Ihan ok kuuloista tämä on, laulajan meininki ei oikein minulle tippunut tuntui jotensakin irraliselta. Ihan makeita tunnelmia biisissä tosin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 7 8 9

Viimeisimmät kuuntelijat