Nightlife (Original Mix)

7:01

Saavut tupaten täynnä olevaan yökerhoon ja kello lähenee keskiyötä. Hetken päästä dj laittaa biisin pyörimään, joka vetää tanssilattian täyteen. Tämä on Nightlife.

Written & Produced by Jarkko S
Additional production by Shine Fish

8.75   925 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Anssi H 11.05.2010
Vaikka onkin vanha biisi niin löysin tämän vasta muutama kuukausi sitten ja siitä asti tämä on soinut todella aktiivisesti soittimessani. Tää on siis ihan loistava. Loistava fiilis tulee ja loistavat leadit. Jos on softasta noi leadit niin kyllä on pakko sanoa että ihmeen eloisaks oot saanut ne! Tää biisi sopii juuri tähän aikaan vuodesta jo nostaa fiiliksen kattoon. Kymppi.
0   +1 +2
 
8
veezay 05.10.2008
ekat puoltoista minuuttia rakennetaan miellyttävästi hyvää fiilistä. kahen minuutin kohdilla tuleva toinen padi vaikuttaa kuitenkin vähän harhailevalta, ehkä ton ekan maj7-soinnun tossa kierrossa ois voinu korvata jollain vahvemmalla yksinkertaisemmalla soinnulla. 2:30 tuleva pieni liidiriffi saa biisin kuulostamaan jo vähän joltain trancehouselta, joten filter house genrenä voi olla vähän hämäävä. sieltä se 0780-pimputteluki sit tuli, mielenkiintonen soundi tällasen trancepadimaton keskellä :]

rakenne sekä miksaus ja muut tekniset puolet tukevat biisiä niin hyvin kuin mahdollista. harhailevan sointukoukun takia biisi tuntuu olevan kuitenkin vähän hukassa. syytän siitä ton kierron ekaa sointua ;)
0   +1 +2
 
8
gordonsininen 05.10.2008
Tää ei oo ihan niin kova kun toi edellinen. Toki superi tuotanto mutta jotenkin omaan korvaan ei soundit maistu, vähän turhan dance meno. Mä kyllä tykkäsin tosta alun odotuksesta, mutta toisaalta omatkin biisit on jotain 7-9min sinfonioita :D (hyvää kannattaa odottaa ja muita kliseitä)
Hyvä jos suht tiuhaan tahtiin tippuu tämmösiä vähän erilaisia laadukkaita kipaleita :)
0   +1 +2
 
8
Patrick Park 04.10.2008
Täyteläiset ja rauhalliset padit aiheuttaa aika kivaa leijumisen tunnetta, alun suvanto tai oikeastaan koko intro oli liian pitkä. Aika korni synapimputus hyppää sieltä esiin vajaan puolen biisistä soitua. Mä en jotenkin saanut tästä biisistä otetta, liian isot ja kaukaahaetut tai väkisinväännetyt melodiat. Saundimaailmaltaan muistuttaa paljon Fu-Touristin Out Of Your Head-biisiä.

Erilaista housea tässä ollaankin tekemässä mutta tää ei kauheesti valitettavasti uponnut. 7½
0   +1 +2
 
8
TheReal 05.10.2008
Tässä on makea tunnelma ja melodia. Mutta soundiltaan tää ei ehkä ole niin erikoinen. Tässä ei tapahdu niin paljoa eli pyörii samaa rataa koko biisi mutta hyvin niin kuitenkin. =)
Perkkareita ja jtn kaikuefektejä olisi ollut makeeta lisää tähän. Tästä ei kylläkään enemmän negatiivistä voi sanoa ainakaan.
Loppupeleissä tunnelmasta tulee suurin plussa, täähän on enemmän tällanen chilli-biisi kuin jammi. Padi ehkä massiivisemmaksi tai jokin soundeista erilaisiksi. Basso, padi ja päämelodia kuulostivat tosi samanlaisilta omaan makuun. Mutta toteutus, rakenne joka ei anna biisin venyä liian pitkään, ja miksauksesta plussaa!
0   +1 +2
 
10
W@RM 14.12.2008
Hmm, mikseriläisiä enempikin laittanu päitään yhteen, kuunnellaas ja yritetään saada jotain järkevää asiaa esille biisistä.

Alku on ainaki pitkä mikä tulee ekana mieleen, tämä siis hyvällä tavalla. Saundi maailma toimii hyvin mikä on omasta mielestäni 75% biisistä jo. Mukavan pehmeet ja terävän kuuloiset saundit eikä mikään nouse yli muiden vaa on hyvin balanssissa.

Hyvää tunnelmointia ja aika "jänniä" saundejakin löytyy:) Eikä millään pahalla, kiva kuulla jotain uuttakin välillä. Biisi kyllä rullaa hyvin eteenpäin ja hyvin voisin kuvitella että tämä soisi jossain savuisella ja tunnelmallisella clubilla.

Ite en hirveesti yleensä housea kuuntele, mutta tämä tekee poikkeuksen eli jaksoin kuunnella loppuun asti ja jäi vielä positiivinen mielikin biisistä. Eli mun korvaan ainakin tosi onnistunut veisu. Biisissä oli hyvin toimiva rakenne eikä biisiin ehtiny kyllästymään kun oli sen verran koukkuja biisis. Ehkä loppua kohti hieman alko junnaa paikallaan mut ei liikaa.

Loppu yhteen vetona meikäläisen sekavista sanoista: 10p ja ehottomasti genressään mikserin parhaimmistoa! Ja menee mun listalle soimaan. Jeees, jatkakaa samaan malliin... :)

area51/huulari
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta