Tänään

Nokkonen | 14.11.2005 | Hard Rock
3:28

Metallisävytteistä suomirockia! Biisi levytetty vuonna 2004.
http://www.nokkonen.com

9.00   737 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Mikael83 04.04.2006
Sanotaanko näin että levyn kansi ainakin näyttää hienolta. Siitä jo yksi piste. Musiikki ei kyllä välttämättä yllä samalle tasolle. Hyvää soittoa tämäkin ja koskettimista tulee hienoa tunnelmaa biisiin. Kertosäe on todella toimiva!
0   +1 +2
 
Haava 17.11.2005
Kitarasaundi oli ikävän transitorimainen. Erityismaininta hyvästä tuotosta (ja sovituksesta). Sekä laulu, että musiikki ovat molemmat äärimmäisen selvästi kuuluvilla. Bändi meininkiä. Jokaista sointinta voi helposti seurata. Soitto pelaa kivasti ja vähän rentoutta on havaittavissa, vaikka silläkin saralla voisi vähän parantaa. Ihan kuin metronomi tikittäisi jokaisen perseessä, kun hiukan sellainen väinäinen fiilis tuossa soitossa. Siis ei paljon. Vain ihan vähän.

Sanoituksen arkielämäisyys oli sinällään hyvä, mutta jotenkin tuo sovitus sanoituksen osalta tunti vähän oudolta. Kuin ne olisi väkisin siihen biisin ympätty ne laulut. En sitten tiedä enkö vain hokannut, vaik oliko sovitus tosiaan kökkö siltä osin.
0   +1 +2
 
10
Tulossa on lisää matskua jahka tässä ehditään!
0   +1 +2
 
8
,.,.,. 15.11.2005
onko tätä tulossa lisää??? tämä ensimmäinen biisi on hyvä tämä laulu on hyvä ja kitaratkin erinomaiset... rumpalillakin ihan hyvät fillit
ihan hyvä tämä on... lisää biisejä vaan..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta