Remains Of Human Decay

4:15

Demon "Remains Of Human Decay" avausralli.

2000 latausta! Kiitokset lataajille!

8.31   3268 kuuntelua

Kappaleen sanat

Verse1
Someone behind me. someone...
No-one there but still...
The unseen stalker
Is coming, I can hear it

Verse2

The world is drowning in filth
It's their punishment
were laying down to sleep
Waiting for this nightmare to end our dreams

Chorus

All that's left, just remains of human decay
Traces of extinction in a world of death
Hopeless and powerless being, defends a dying wrold
So this is your fantasy of Gods creation?

Verse3

The true evil lies above
Confront your chosen destiny
Tearing, crawl under my skin
Bleed for your master, bleed for me

Chorus

All that's left, just remains of human decay
Traces of extinction in a world of death
Hopeless and powerless being, defends a dying wrold
So this is your fantasy of Gods creation?
Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Akeli 18.02.2009
Ihan komeaa vääntöä suht ok soundeilla. Enemmän oisin ehkä kaivannu tarttuvia ja päällä olevia melodioita, mutta toimi se näinkin.
0   +1 +2
 
8
Burden 27.12.2008
Ihan toimivaa settiä, miksaus ei ole tosiaan kovin hyvää. Asennetta löytyy kyllä vaikka muille jakaa. Itse en hirveästi melodeathia kuuntele, mutta kyllähän tälle kuuntelijakuntansa löytyy. Vokaalit ovat aika mainiot, välillä jopa black metalliset. Soittamisessa ei ole mitään vikaa, tosin riffit eivät ole kovin omaperäisiä ja kitarat saisivat olla selvemmin esillä
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 05.04.2008
Jaahas. Ihan ok teknistä vääntöä. Harmi, ettei ollut varsinaisesti mitään joka olisi räjäyttänyt potin. Kyllä tälläisen kuitenkin biisilistalle kelpuuttaisi. Soitto näyttää sujuvan mallikkaasti ja sovituksissakaan ei ole mitään vikaa.

Miksaus sen sijaan onkin sitten jäänyt vähän vaiheeseen. Biisi puuroutuu ja kuulostaa vähän tunkkaiselta ensikuulemalta, mutta eiköhän tähän totu.
Laulu olis saanut olla kovemmalla, koska se jopa kuulosti hyvältä. (vai oliko tarkoitus jättää se noin hiljaiselle)

Lyriikka ei napannut ollenkaan. Toisaalta se on tyypillinen maamerkki tälläiselle musiikille. Yleensä paskaa lyriikkaa tulee paskan musiikin kanssa, mutta nyt tilanne on että tulee paskaa lyriikkaa hyvän musiikin kanssa. Että mikä paradoksi.

Rokrok vaan. Lisää vaan biisejä ja tässä vaan odotellaan sitä uudelleen miksattua versiota.
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 31.03.2008
Soolo oli über lame. Ihan hyvää soitantaa ja vähintääkin kiero alku.
Vokaalit muistuttivat paikoitellen vanhaa kunnon Arch Enemyä kun se huotra ei ollut mukana. Jööttepor metallihan on kaikkea muuta kuin loistavaa ja tässä on päästy aika lähelle ruottinpoikia.
Ei tätä tee mieli haukkua mutta ei myöskään mieli kehua.
Tasapaksu,massaan hukkuva,mutta silti hyvä pökäle on väännetty.
0   +1 +2
 
8
DonutArnold 15.03.2008
Homma ei kaadu heti naama eeltä paskaan vaan jatkaa ilman kummempia kommelluksia eteenpäin. Kuitenkin ihan perus örinämetallia, mutta ei minun makuuni. 8 pointtia. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
8
Noh, olihan tämä aivan mukava musiikillinen trippi. Ei löytynyt hirveästi valitettavaa, muttei kyllä sitä vastoin pahemmin kehuttavaakaan. Tämä on kaikin puolin melko tavallinen black/death kipale, mikä ei oikeastaan ole kovin kivasti sanottu mistään biisistä.

Intro on sopivan ärsyttävä, se pakottaa kuuntelemaan, mitä biisin edetessä on tulossa; antaa ehkä pienen toivonkipinän jostain mukavammasta. Tämä toive ei onneksi toteudu ainakaan sanan varsinaisessa merkityksessä; se tietysti riippuu kuulijasta.

Säksättävät kitarasoundit ovat aina plussaa, ja muutenkin tällainen lopunaikoihin viittaava tunnelma on kyseisen tyylisille kipaleille omiaan, ja siten myös positiivista. Vokalistikin tuntuu pistävän kaiken peliin, ja onnistuu lisäksi kuulostamaankin hyvältä.

Teknisellä puolella kaikki on kutakuinkin kunnossa; soitto sujuu ja vokaalitkin ovat todella kuunneltavat. Ehkä pientä häiritsevyyttä löysin äänenlaadusta, mutta kyllä siihenkin tottuu, kun kuuntelee.

Kokonaisena biisinä tämä sen sijaan ei tarjoa paljoa erikoisuuksia; tätä voi kuunnella muiden samankaltaisten kipaleiden yhteydessä, mutta ainakin henkilökohtaisesti arvelen, etten suurta eroa huomaisi, jos tätä ei sillä soittolistalla olisikaan.

Numeroksi annan nyt kuitenkin kasin, sillä ei tämä oikeastaan huonokaan kipale ole, hieman liian tavanomainen vain.
0   +1 +2
 
8
Fist 28.02.2008
Hieman on hiomista tässä timantissa vielä..Biisi ei oikeen ollut balansissa..Varmasti toimivaa mäiskettä pikku treenin jälkeen..Niin ja miksaukseen kannattaa panostaa.
0   +1 +2
 
9
Sandman 28.02.2008
Varsin toimiva paketti, vielä kun saatte saundeja pikkasen paremmiksi ja selkeimmiksi, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
8
Groovy-Guy 28.02.2008
Alotus ei kieltämättä kuulostanut kauheen hyvältä, mutta sit kun säkeistö alko, niin rupes kuulostaa jo paremmalta. Pieniä soittovirheitä siellä täällä. Soolo oli mielestäni ihan hirvee. :D Mutta kyllä biisissä ideaa ja potentiaalia on! Pienillä parannuksilla ja viilailuilla + paremmalla nauhotuksella, miksauksella ja masteroinilla, biisiä voisi jopa kuunnella ihan omassa mp3:ssa. Vokaaleista erityisesti tykkään, niistä plussaa.

8+
0   +1 +2
 
9
J-Salminen 27.02.2008
Pienellä varauksella lähdin tätä kuuntelemaan, mutta posiviitisesti kyllä yllätti.

Alku oli jotenkin outo, mutta sopiva tuohon alkuun. Kokonaisuutena mielenkiintoinen ja hyvä biisi. Ainoat miinukset tulee laulusta (ääntäminen) sekä hiukan hätäisestä miksauksesta. Kitarat ja koskettimet olisivat saaneet hiukan olla paremmin pinnassa.

Ihan en vielä fanita, toinen saman tasoinen biisi niin voisi pian siihen joukkoon liittyäkin. Jatkakaa samaan malliin.
+1   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta