My Twisted Valentine

Nevernettles | 21.06.2006 | Goth
5:38

Hyytävän synkkää jumitusta ja repivämpiä elementtejä yhdistelevä kuoloballadi.

8.63   3231 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=213257
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

1.
Sharpest comfort, bittersweet
The flow I welcome, merry meet
Crimson, carmine amaranth
Suits the tastes of the deviant
Darkness runs her black nails down my back and licks my thighs
As I drain for your surprise

(Chorus)
Mon amour – Its mine for the giving – and I’m yours
La mort – will be my undoing
I’m forsaking all others
No, death shall not part us
Take this body of mine
My twisted valentine

(c)
Will you still love me when I’m gone?
When every last droplet is drawn

2.
Soon fades the feeling of Gloria
All merciful euphoria
A gift commemorating you and I
One that you may remember me by
The weary universe drapes over and lies below
I’m all dolled up and nowhere to go
All dolled up and nowhere to go
Nowhere to go, nowhere to run

(Chorus)
Mon amour – Its mine for the giving – and I’m yours
L'amour – will be my undoing
I’m forsaking all others
No, death shall not part us
Take this body of mine
My twisted valentine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Darkel 20.11.2006
Ihanan nykivä "intro", naislaulu jopa aavemainen, mikä tosin on silkkaa plussaa näin tunnelman kannalta. Revitys kohdassa 01.45 säikäytti hitosti, kun kuuntelin tätä ensimmäistä kertaa, mikä oli omiaan luomaan lisää arvostusta kyseiselle kappaleelle.
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 09.09.2006
Todella upee ja kylmäävä tunnelma, sai sydämen oikeen tykyttämään. Introsta asti koko homma toimii upeasti. Rummuista ja taustasta pidän hyvin paljon, mutta pelkästään muuten loistavassa kertosäkeessä, tuntuu olevan turhan omalaatuinen tausta. Laulajalla on upee tulkinta, kivasti muokattu ääntä tohon sopivaks. Se on kappaleen ainoana melodianlähteenä todella kuulemisen arvoinen, ja onnistuu siinä. Kertosäe on todella mainion kuuloinen :] Upeeta todellakin :]
0   +1 +2
 
9
Yllättävän hyvin toimii, vaikka oikeastaan ainut melodia tulee laulusta. Kolkko naisääni sopii tähän, vaikka omaan makuuni se saisi olla tummempikin. Tunnelma on jopa häiriintynyt, niin ahdistavaksi se muutaman kuuntelun jälkeen käy. Mielestäni aika metallinen tunnelma, vaikka kaikki metallielementit teoksesta oikeastaan puuttuvatkin. Tuon väliosan sijaan tähän sopisi mielestäni sähkökitaroin toteutettu väliosa, jossa kuultaisi myös todella murhaavaa miesörinää. Mie tykkäisin :) Vaan sperin synkeäähän tämä jo näinkin on, en vain vieläkään ole oikein tajunnut noita konejumputuksia. No, taiteilijan vapaus.
0   +1 +2
 
9
Praelude 05.07.2006
Todella tiivistunnelmainen biisi. Erityisesti kiemuraiset laulumelodiat miellyttivät korvaa, ei oltu todellakaan menty sieltä mistä aita on matalin. Soundipuoli oli tummahkon tyylikästä, tosin mielestäni aika tavanomaista tyylilajinsa sisällä.
0   +1 +2
 
7
jakeriver 02.07.2006
Tässä naisäänessä sekoittui se ääni, jota vihaan ja se, josta pidän... Aikas ristiriitasta. Saundit ovat ihan ookoot ja silleen... Ehkä tämä tosiaan oli hieman tekemällä väännetty, mutta mutta... Kyllä tätä voisi jonkun toisenkin kerran kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Epoche 30.06.2006
Joo on aikas mielenkiintonen rykäsy..Tunnelma on oikein hiano mun mielestä ja noi konekikkailut toimii hywin..Mixaus on ihan onnistunu, ehkä liiankin..Ei oikein eka kuuntelul aineskaa jääny mitään yksittäistä warsinaisesti mieleen kun ei ollut mitään "soitinta" mikä selwästi olis erottunut (tai sit korwat wiel unes)..Mutta warmasti täytyy kuunnella wiel uurestaa, tunnelma sitä werta hywä ja sopiwasti omankuulosensa..
0   +1 +2
 
JaDubb 28.06.2006
Hyvin Brian Enomaisissa tunnelmissa rykäistään käyntiin. Toimivan tehokas rumpulinja tulee mukavasti tahtia tamppaamaan, joskin tuo pad-intro olisi voinut olla pidempikin noin mukavine soundeineen. Laulanta on sopii hyvin tunnelmaan, hieman tuollaista utuista ja synkeää. Soundeihin olisin toivonut jotain tiukkaakin tiukempaa liidiä tuomaan sen kiinteimmän selkärangan biisille. Nyt meininki, ehkä tarkoituksellisestikin, on kompiltaan hieman laahaavaa ja atmosfääriltään sumumaista. Ei tässäkään asetelmassa sinänsä mitään moitittavaa ole, itselleni vain joku 30.000 voltin säröliidi olisi toiminut, kuin adrenaliinipiikki pakaraan.

Miksaustyö on oivuutta, soundit integroituvat toisiinsa muodostaen selkeän kokonaisuuden, mutta myös erottelu toimii ja pienet yksityskohdat tuovat mukavaa korvaherkkua. Efektoinnista sen verran, että mielestäni laulu on säädetty liian kostealle kaikuineen, kuivempana olisi toiminut makuuni paremmin. Kokonaisuudessaan kuitenkin varsin upea ja tyylikäs tekele.
0   +1 +2
 
9
Lazy East 27.06.2006
Hyytävän hyvä biisi!!!
0   +1 +2
 
8
Valandir 27.06.2006
Alkaa hyvin jännällä efektoinnilla. Erittäin hienosti toteutettu intro. Kun rummut tulevat mukaan, niin ovat mielestäni liian hitaasti eteneviä. Saisi olla reippaasti nopeampi tempoista komppia. Laulaja on erittäin hyvä, ääni sopii kuin sinappi hodarille. Melko synkkää tunnelmointiahan tämä on ollut alusta loppuun ja omalla kieroutuneella tavalla pidän tästä. Hyvin rakenneltu breikki tuossa 2:30 ja siinäkin riittää taiteellisuutta yllin kyllin. Tämä on ehkä jopa liian taiteellista, koska kun hienoja juttuja lisäillään yhteen, niin pitäisi niitäkin käyttää kohtuudella eikä vain pistää kaikkia samaan massaan. Äänenlaatu on kyllä myös mitä mainioin, joten eipä siitä sen enempää palautetta.

Tämähän oli loppujen lopuksi erittäin hienosti toteutettu kokonaisuus, vaikka en kyseisestä musiikkityylistä juurikaan pidä. Laulaja ansaitsee kyllä aivan ehdottomasti täyden kympin, järisyttävän hyvä ääni! Nopeatempoisempana tämä olisi kyllä iskenyt minuun huomattavasti paremmin, koska hidas rummuttelu alkaa melkeinpä heti alusta asti ärsyttämään. Tosin tähän musiikkityyliin kenties kuuluukin hidas rummuttelu, mutta eipä nyt minuun ainakaan iskenyt. Biisissä riittää taiteellisuutta ja erittäin hienosti toteutettuja ääniä. Äänimaailma jyrää. Jäi vain sellainen maku suuhun, että tässä oli kenties kaikkea vähän liikaa, eli olisi vähän simppelimminkin voinut toteuttaa. Joka tapauksessa läväytän tälle numeroksi kahdeksan, koska ihan hyvä makuhan tästä suuhun jää. Hyvää kesää! :)
0   +1 +2
 
6
Sprengo 27.06.2006
Tunnelmaa kappaleesta löytyi, mutta olisi mieluusti saanut olla enemmän ryminää, jäi jotenkin ehkä vähän vaisuksi ja liian taiteelliseksi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat