When Blood Boils

Narmer | 11.08.2008 | --
2:53
9.00   1295 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

gargeblaster 20.02.2009
Wittu! Hurjaa. Tuli aika kovasti mieleen Emperor jota ei ihmetyksekseni ole mainittu vaikutteissa. Tosin noi muut biisit vetää viitteitä sitten aikalailla muihin suuntiin. Saundit toimii ja ovat ammattilaistasoa. Tosin nykyään samantyylistä saundia kuuluu suhteellisen monesta suunnasta. Tosin, mikäpä siinä, kun kerran toimii!
Sävellys oli mielenkiintoinen, alun kaoottisuus varsinkin iski kieroudessaan. Hyvin hallittua kaaostahan tämä on. Kaikki soittajat osaa hommansa ja asiat tehdään genren (--) vaatimalla tavalla... Hoho. Varsinkin rumpali miellytti meikäläistä. Tämä biisi muutenkin kolisi allekirjoittaneelle parahiten. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Akeli 18.02.2009
On muuten astetta rankempaa musaa :) Selkeemmillä soundeilla ja pienellä alapään lisäämisellä olis aivan loistavaa!
0   +1 +2
 
9
DT_ 09.10.2008
Aluksi sekavaa, mutta kuuntelukertojen myötä selkenevää musiikkia. Kuuntelujen mukana saa siis biisistä yhä enemmän irti, hienoa.

En tiedä mihin tämä biisi pyrkii, mutta piru vie kun kuulostaa hyvältä. Taitoa teillä piisaa aivan selvästi, ja saunditkin on saatu kohdalleen.

Vaikutteet kuuluvat jonkin verran (ajoittain paljonkin), mutta teillä on kuitenkin oma tapanne toteuttaa musiikkia. Hyvä. Vielä kun saatte hieman enemmän itseänne mukaan niin..
0   +1 +2
 
9
hävettää 19.11.2008
No perkele! sehän tuli suoraan silmille! Ameriikan meininkiä! nyt en kyllä osaa mitään rakentavaa sanoa.. kyl mie tykkään
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta