Sun Syys

NaNa | 26.09.2018 | Instrumental
3:43

säv./sov.: NaNa

9.75   844 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Karisma1 21.10.2018
Hyvä NaNa, jälleen erittäin tasokasta tekemistä!!! Lisäksi hieno monimerkityksellinen nimi teokselle :)
+2   +1 +2
 
10
samiviinik 06.10.2018
Kun tämä on pelkkää pianolla pimputtelua antaisin ysin, mutta kun tässä haisee, että ollaan luettu musiikkia annan kympin.
+2   +1 +2
 
10
Putte 03.10.2018
Tuo snadisti nuhainen koulupianosaundi on mun lemppariääni koko maailmassa! Sopii tähän biisiin täydellisesti ja ei voi kuin ihailla koko teosta. Vähän samat fiilikset kuin popparilla. Schindlerin listan lopputeksteissä olis mennyt täysin uskottavasti läpi.

Pianokompissa on pieni ripaus ranskalaista vibaa ja en tiiä kehtaanko mainita, mutta jotenkin alitajuntaisesti kaipasin siihen ihan vähän lisää svengiä. Esimerkiksi myöhentämällä kunkin tahdin kolmatta iskua muutamalla mikrosekunnilla, sillä voisi saada vielä vähän lisää eloa. Tai pikemminkin elottomuutta nyt kun syksy on kyseessä. Näin täsmällisesti soitettuna fiba on enemmänkin sellaisen talvisen reipas. Ei sillä ettäkö tämä mitään kritiikkiä olisi. Ei suinkaan. Tykkäsin hurjasti teoksesta juuri sellaisena kuin se on tässä esitetty. Mun on vaikea ymmärtää mitä hyvää me mikserissä ollaan tehty että saadaan nauttia tällaisesta talentista.

10+
+2   +1 +2
 
Todella kaunista soitantaa ja melodiaa, jossa yhdistyvät folk, klassinen ja Philip Glasstyyppinen taidemusiikki, hienoa että olet saanut luotua pianolla myös sadepisara- ja soittorasiamaisia sävyjä. Pidän myös biisinimen sanaleikittelystä. Hohkaa myös syksyistä koleutta, myönteisessä mielessä :)
+2   +1 +2
 
10
curved 26.09.2018
Hyvä melodia ja muutenkin hieno biisi. Eritoten pidin väliosan soittorasiamaisesta soundista. PIdin kovasti!
+2   +1 +2