Tunnen sinut paremmin

Naapurin Pojat | 26.05.2003 | Pop
4:39

Tämä biisi löysi muotonsa melkoisen nopeasti syksyllä -02. Henkka oli ideoinut biisirakenteen ja melodiat, josta sitten allekirjoittanut jatkoi sanoituksella ja kertosäemelodialla.

Kiitokset kaikille biisin ladanneille (163 latausta) ja kommentteja kirjoittaneille. Tässä versiossa on yritetty korjata aikaisemman version miksauskäpyjä.

8.50   2605 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Jomma 29.01.2006
Toimivat kitarat , melodia hyvä toimiva kappale kaikenkaikkiaan. Kyllä sä osaat nää hommat ; D
0   +1 +2
 
9
Sä osaat tehdä musaa."Paremmin kuin muistinkaan"
0   +1 +2
 
8
docey 11.11.2004
Nojuu mukavan letkeä biisihän tämä on. Rullaa eteenpäin koko ajan hyvin ja tästä tulee ihan kiva fiilis. Soundeista vaan en oikein tykännyt. Kitaroista puuttui jotenkin sielu, muutenkin perussoundi oli vähän munaton ja rumpusoundit liian kliiniset mun makuun. Bassokitaraa olis etenkin voinut tuoda paremmin esiin. Laulu kuulosti välillä jotenkin iralliselta koko pakettiin verrattuna, mut muuten laulu oli ihan mukavan kuuloista, vaikka toki siinäkin olis voinut olla voimaa enemmän. Soolossa tosta sähkiksestä olis voinut heittää ton oudon efektin pois..

Mut biisi on tosiaan aika kiva, vaikkei tää mitenkään kummempia tunteita herätä, niin tätä on silti mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Salminen 22.01.2004
Erittäin mukavaa ja menevää suomipoppia löytyi omalaatuisen nimen takaa. Taustoista tulee jotenkin Kolmas Nainen mieleen, melkein odotin kuulevani Hanhiniemen ääntä biisin alussa. Laulu olisi ehkä tosiaan kaivannut hieman lisää puhtia. Slide-kitara meni myös välillä vähän epätarkasti, mutta muuten kuulosti erittäin kivalta popittelulta. Rumpusoundien valinnasta erityismaininta, olisin pitänyt oikeina ellette olisi tuolla sivuilla menneet Fruity Loopsia möläyttämään... ;)
0   +1 +2
 
9
Janna- 05.01.2004
Tää biisi nyt vaan on hyvä.
Ei voi muuta sanoa... :)
0   +1 +2
 
Haava 10.12.2003
Säroinen taustakitran särö kyyllosti joplatin halpis transistori vehkeeltä. Rumpu saundi on minun makuuni vähän turhan tiivis... Mikkejä etäämmälle niissä rumpu sampleista ja/tai komressoria hiljemmalle meinigillä.

Sanoituksesta ei tässä ole mitään vikaa, joskin jotain oivaa pointtia siinä kaipaan. Soolokitra oli aivan yliefktoitu ja kuullosti lähinnä muuhun biisin suhteessa hupaisalta. (väärällä tavalla hupaisalta)

Kokonaisuutena "oikein kiva", ja ehdottomasti parempi, kuin kritisoitavaa listastä näköjään voisi päätellä.
0   +1 +2
 
8
Barbapapa 19.10.2003
En ole ihan varma kitaran glissandoista, niitä voisi ehkä vähän rajoittaa.
Laulu on ihan tarpeeksi vireissä, mutta laulaja voisi vielä harjoitella, niin että hän esim, pystyisi varioimaan melodiaa luontevasti. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
Sateentekijä 04.06.2003
Hyvää musaa. Tarttuva intro. Tykkäsin niistä pienistä "efekteistä" välisoitossa ja muutenkin musiikillisesti hauskoja ideoita efektien käytössä. Hyvähyvä
0   +1 +2
 
8
North Vibes 26.05.2003
Ok. äänenlaatuun en puutu siis ollenkaan :).. Jaahas on pojat sit vissiin kuunnellu siihen aikaan faithlessiä aika paljon. Mitäs tähän nyt sit sanois :D.. 90 luvun fiilistä..eli nyt puhutaan niistä ajoista millon mulla oli vielä hopparihousut jalassa eli en voi väittää että oisin sillon tajunnu tällasen musiikin päälle yhtikäs mitään. Mutta kun vertaa tätä muihin 90 luvun biiseihin niin onhan tää jees :)..itseasiassa todella jees..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta