Mute Sides of the Mind

9:20
9.67   2525 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Havockki 13.03.2008
Mahtavaa. Hattua täytyy nostaa jos kyseessä on todella projektin omistajan iän omaavat jäsenet.
Todella tyylitajuista sävellys- ja sovitustaitoa ilmassa. Sävellaji-muutokset eivät vaihdu ehkä vielä täydellisen luontevasti, mutta osoittaa jo hyvin, että näkemystä riittää. Hah ja hauskan tästä tekee että pinnalla ovat Sturm Und Drangin kaltaiset paskapoppoot, joiden iskä tekee levylle kappaleet. Tässä ä nuorella iällä todistetaan hyvin, että riittää hyvin visiointitaidot. Varmasti kantaa hedelmää vuosien kuluessa. Kappale itsessään jättää lähinnä sillisalaattimaisen jamittelun kuvan. Rakenteen hiontaa niin sävellykset tulevat hipomaan kyllä progressiivisen musiikin eliittiä. Tekniikka riittää, mutta toimiva kokonaisuus jää puuttumaan rakenteen muodossa. Hienoja riffejä ja odotukset ovat korkealla.
0   +1 +2
 
10
Koura 21.09.2006
On kyllä taidokkaan kuuloista jammailua, ja vieläpä miellyttävää kuunnella! Ei tässä paljon muuta voi sanoa, soittotaitoa ja tyylitajua tuntuu löytyvän.
0   +1 +2
 
10
buranaC 20.08.2006
This is a masterpiece.
0   +1 +2
 
10
Hoosus4 28.11.2006
Tiukkaa yhteissoittoa,jopa liian tiukkaa!Mikseri.netin aatelia!
0   +1 +2
 
10
AquaSonic 24.10.2006
Progressiivista rokkia, joka imaisee kyytiin niin balladia, hidasta kuin raskasta rockia, jazzia ja funkiakin kaksin käsin kauhomalla. Biisiin on saatu sovitettua niin monensorttista tyyliä -- ja mikä parasta, pehmeillä siirtymillä -- että leveä on hymy, joka kipuaa huulilta korviin saakka.

Teknisesti korviin ei kantautunut ainoatakaan häröääntä. Kitaristikin on varsin vikkeläliikkeinen sormistaan. Overdriver hehkuttaa yhdeksänminuutisuuden lyhyydestä ja siitä on pakko olla samaa mieltä; biisi ei ehdi jumiutua paikalleen eikä pitkästyttää. Ennemminkin reaktio on "oho, joko se loppui?"
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta