Kahdeksan vuotta

Murtajat | 30.11.2013 | Alternative Rock
4:55

2013 demon avauskappale. Suvantovaiheiden ja räminän välillä tasapainotteleva, melodisia koukkuja ja äkkikäännöksiä sisältävä biisi sisältää Rikos ja rangaistus -tyyppisen eteerisen tarinan.

8.21   148 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kimble Hook 12.01.2014
erikoista meininkiä itelle ihan vieras genre mutta toimi erittäin hyvin näin pieninä annoksina soundi maailmasta tykkäsin kyllä kovasti isot plussat siitä
0   +1 +2
 
10
SheikkiLyyrinen 09.01.2014
Tässähän on loistava rokkibiisi! Tässä on just sitä mitä pitääkin olla! Siis sävellys, soundit, sanoitus toimii! Alkukohdissa oleva laulu hukkuu, mutta kertsissä (tai lähellä sitä) Laulu kuuluu hyvin! Joka tapauksessa, vaikutatte osaavalta ja kokeneelta porukalta! :) Musiikki on hieno asia ja sen tekeminen on vielä hienompaa! :)
0   +1 +2
 
9
Felix N 07.01.2014
Kaikki toimii. Hyviä melodioita ja tiukkaa soittoa hyvän vokalistin kera. Kitara, basso ja rummut revittelevät ihan punk-meiningillä hetkittäin. Kertsiä edeltävät sanojen toistelut aika iskevä tehokeino, sillä jäävät mieleen. Kuuntelin tämän biisin kertaalleen joskus aiemmin ja uudelleen kuunnellessa muistui heti tuo osa mieleen viikkojen takaa.
0   +1 +2
 
Mainiota ja hyvin kulkevaa soittoa ja hyvä biisi! Olisi kiva kuulla paremmin tai lukea mitä siinä lauletaan. Nyt on vähän usvaista varsinkin laulun osalta. Kertsi tarttuu ja viehättää.
0   +1 +2
 
9
Immunity DBL 03.01.2014
aika jees... laulu sais olla lujemmallakin...

rosoista ja hyvää soundia :D keep the beat going :D
0   +1 +2
 
Jan C 28.12.2013
Nimensä mukaisesti bändi tuntuu murtavan jotain, hyvällä tavalla. Tässä on jotain nostalgisuuttakin mukana, vaikka ei sinällään muistuta mitään. Imua on, aivan radiosoittoon saakka, Apulantakin on onnistunut soittolistat murtamaan. Break, but don't wreck. Wish You the best.
0   +1 +2
 
ex4 27.12.2013
Ennen play-nappulan painamista nousi jo hymy huulille kuvaustekstiä lukiessa. Hyvin biisi lunasti kuvauksensa, jos nyt niitä melodisia koukkuja en löytänyt. Maistuvia rytmisiä kikkailuja kyllä.

Sellainen miksaukseen liittyvä juttu, että räminäkohdissa laulu jäi pikkuisen jalkoihin eikä sanoista saanut selvää. Suvantovaiheessa taas vokalisti tuli vähän silmille. Ainakin olisin siivonnut särökitarasta laulun taajuuksia alemmas. Tuo suvantovaiheiden vokaalien lähestyminen äänikuvassa on varmaan tarkoitettu tehokeinoksi.
0   +1 +2
 
9
matti kutri 23.12.2013
hyvin alkaa ja mielenkiintoisesti jatkuu, kyllä tässä on hyvän biisin ainekset. varsinkin kun aihe liippaa läheltä onnex ei kuitenkaan 8v:tta.
0   +1 +2
 
7
SluiB420 23.12.2013
Melko isolla kaikinpuolin tausta. Laulu on huonosti miksattu (jää tunkkasen kuuloseksi ainakin mun laitteilla). Soitto on hienon kuulosta samoin kuin laulukin. Kertsin lauluosuudet ovat sopivalla voimakkuudella. Mukavan kuuloista suomirokkia, kuuntelisin mieluummin SuomiPopilta tällästä ku jotain saatanan jukkapoikaa :D Sori jos oli lempparis! ;)
0   +1 +2
 
8
Lahkonen 23.12.2013
Tuttujen jätkien musiikkia on hiukan hankala objektiivisesti arvioida, mutta yritetään. Soitto pysyy kyllä erittäin tiukasti paketissa, eikä lauluissakaan ole moitetteita, tosin laulu on ehkä miksattu hiukan alas. Teksti taattua laatua, mutta ollaanko sävellyksen kanssa jo turhankin syvissä vesissä? Koukkuja on paljon ja kyllähän sieltä CMX- ja Therapy?-tyyppisiä juttuja luulee kuulevansa. Ehkä tämä on hyvä juuri näin, radio-versiosta voisi tuon London Calling -osan jättää pois.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat