Lordi Mursumin päivällinen

Mursum | 22.05.2005 | Horror
2:16
6.00   1426 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
Sipher 10.09.2007
Kyseisellä lauseella viittasin tuohon "kakkainen neekeri" kohtaan joka siis toi mieleen viisivuotiaiden jutut kun on keksitty miten omaa ääntä saa nauhoitettua ja yritetään olla hauskoja. Oli selitys sille mikä tahansa ja vaikka tekijä olisi itse paavi niin silti se antaa tietyn mielikuvan. Jos tekijä ei halua kritiikkiä työstään voisi olla parempi jättää moiset tekeleet julkaisematta. Myös omien projektien "kympittäminen" on aika kyseenalaista ja yleensä se jo pelkästään riittää allekirjoittaneelle lätkimään nelosia.

Ja vielä saamaani viestiin jossa todetaan että biisi on kännissä tehty eli sitä ei kannata ottaa tosissaan: Arvostelen kaikki kuuntelemani kappaleet tosissani ja oman mielipiteeni ohessa myös yritän parhaani mukaan tarkastella tuotoksia objektiivisesti (minkä uskoisin olevan kommentoinnin perimmäinen tarkoitus. Ei ketään oikeasti kiinnosta "vittu jee!!1" tai "vittu. paskaa. homo" kommentit). Ymmärrän myös huumoria jos sitä kappaleessa on mutta tässä sitä ei ole, oli sitten kännissä tehty tai ei, se ei silti muuta sitä faktaa että känni on todella huono tekosyy.
0   +1 +2
 
4
Sipher 14.01.2007
Jos kategoria olisi mikä tahansa muu kuin noisecore niin paskaahan tämä olisi ilman muuta... ja on silti. Nykyään kaikkea voi puolustella taiteeksi kutsumalla ja sopivalla lokeroinnilla mutta aina ei edes se pelasta. Särösample on mukavan industrial henkinen ja siinäpä se instrumenttipuoli sitten olikin. Muuten tämä saattaisikin toimia mutta vokaalisoundi on huono ja lyriikat täyttä infantiilia tuubaa. Pelkästään jo tuon "olen kakkainen neekeri" läpän takia ala-arvoinen teos. Oikeasti tulee hyvin vahva vaikutelma että tekijä on noin viisivuotiaan tasolla. Helvetin huono vitsi.
0   +1 +2
 
10
Razerc 01.11.2006
No et näköjään
0   +1 +2
 
10
Razerc 08.09.2007
"Jos kategoria olisi mikä tahansa muu kuin noisecore niin paskaahan tämä olisi ilman muuta... ja on silti"

niin on, mutta niinhän sen pitääkin.

"Oikeasti tulee hyvin vahva vaikutelma että tekijä on noin viisivuotiaan tasolla."

Biisin saat haukkua niin suohon kuin haluat, mutta jätä tekijä rauhaan.
0   +1 +2
 
4
Sämmy 15.02.2006
VITTU tää on paska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en löydä mitään
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta