Get The Hell Out

MultiBalance | 14.02.2005 | Rock
3:59

Biisi on äänitetty välillä elokuu 2004 - tammikuu 2005. Kommentit aina tervetulleita.
Säv. Erspa
San. Erspa, Timppa, Anssi
Sov. MB

8.33   1348 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
LazyBastard 27.12.2006
Onpahan se tämäkin biisi. Kaikenmoisessa on tullu oltua mukana. ;-) Luulin kommentoineeni tätä jo aiemmin, mutta enpä sitten kuitenkaan... Jotenkin tuntuu, että - niin kuin MultiBalancella yleensä - tässäkin biisissä on kaikki levällään. Bändisoitto on aika olemantonta ja sovitus on kovin aunuksesta. =P Kokonaissoundi/-miksaus on hieman hajanainen, vaikka yksittäiset soundit (eritoten rummut) kuulostavat varsin hyvältä. Biisissäkin on todella hyviä juttuja/aineksia, mutta se kuuluisa punainen lanka puuttuu ja kuulijalle jää ristiriitaiset fiilikset koko teoksesta. Kiteytettynä: Melodiat ja rumpusoundit ovat biisin parasta antia. Hohoo.
0   +1 +2
 
9
Timbbach 14.02.2005
Erspa kasasi ihan menevän rokki-poppi-kipaleen. Sooloväliosa herättää edelleen keskustelua. Oliko se sittenkään tarpeellinen? Olisiko tialle pitänyt tehdä jotain muuta vai jättää koko soolo pois? Alkuperäistä versiota on jo lyhennetty jättämällä kertsin kertaus lopusta pois miksausvaiheessa.

Melodiat miellyttää kyllä korvaa ja Anssi veti vokaalit vahvasti. Kappale voisi olla loistava, jos vielä sovitusta oltaisiin jaksettu hioskella enemmän ja osattais soittaa tarkemmin...
Sanoitukset on kyllä tosi "perus-huttua". Englanniksi voi kirjoittaa ihan mitä vaan, jopa minä uskallan sanoittaa Lontoon murteella.

Arvosana 9, eihän omia biisejään voi haukkua!

//Timppa
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat