Avaruus katsoo takaisin

3:32

(teko) Taidetta! Äänitykset tehty välillä elokuu 2004 - joulukuu 2004. Kuuntele ja ihastu / vihastu.
Säv. Timppa
San. Pauliina
Sov. MB

8.60   1499 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
MusicSpace 20.08.2009
Mä jo katsoin, että onko muka päivän aikana mun kappaleet saanu kolme kommenttia yhtäkkiä :D. Sitte hoksasin, että joo oliki ihan eri artistin sivu auki. (vähä väsyny). Joo mä tykkäsin tästä. Sanoma oli ehkä vähän omituinen. Mutta hyvän kuulonen kappale muuten, että ei sanoilla oo niin väliä mulle =) Kiva kuunella. Letkee, just semmonen rento oleskelu kappale. <3 pistän ysin.
0   +1 +2
 
9
argon 10.03.2005
Kas, tässähän jo viistetään hiuksenhienosti progen ja kevyen popin rajaviivaa! Biisi oli harvinaislaatuinen näinä nykyisinä muovisen popin aikoina kun oli varsin kunnianhimoisen kokonaisuuden perään askeltamaan - hyvä!

Soitannollisesti biisi toimi varsin hyvin ja töksähtelyjä oli vain lain sallima määrä :) Ehkä hivenen olisi dynamiikkaan paneutumista kaivannut, hilkun verran mentiin tasapaksuissa tunnelmissa - eli hitunen lisähiljaisuutta ja toisaalta jokin yksittäinen räväkämpikin hetki olisi tehnyt tästä todella hyvän.

Vielä toki on matkaa Porcupine Treen ja wanhan Genesiksen maisemiin, mutta tehkää toki tällaista progevivahteista musiikkia - kyllä tällaista kelpaa kuunnella ja ainahan tämä sellaisen tasakanttisen popin voittaa!
0   +1 +2
 
9
Timbbach 14.02.2005
Tämä on siis MB:n uusinta materiaalia. Tästä kappaleesta ei tullut ihan niin hyvää kuin se omissa visioissani oli... harmillista. Soundit kuullostaa toistaiseksi ainakin omaan korvaan todella hyviltä. Todellisen arvion pystyy tosin tekemään itse vasta puolen vuoden päästä. En kuitenkaan jaksanut odottaa niin kauan ja laitoin biisit tänne jo nyt!

Kappaleesta tuli varmasti joidenkin mielestä tekotaiteellista shittiä. No, sitähän tää varmasti onkin. Joku tykkää, toiset ei. Itse haluaisin tehdä jatkossa enemmänkin tällaista materiaalia.

LazyBastard tulee tänne pian ja haukkuu nää biisit pystyyn. Älkää välittäkö siitä! Se vaan ei kestä omaa rumpalointiaan.

//Timppa
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat