Nothing New

Mugshot | 22.01.2007 | Punk
1:38

Äänitetty 2006 tai 2007, ei muistikuvia.

8.50   491 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
bukomika 09.05.2009
Pidän hirveästi kapitalisteista, PENTIK- astiastoista -ja rullaavista laudoista joilla ihmiset kipunoivat ohi upeiden vanhojen ihmisten rollaattoreiden. Teidän rumpalipoikasen saatan tuntea, nukkui meidän sohvalla about 3 -vuotiaana. Kapinoin melkein kaikkea, jopa itseäni ja kotiväkeä, olenpa missä tahansa kolmessa paikassa. mutta harvemmin yhtäaikaa. Olen syntynyt silloin kun PUNK nousi suomen lauteille joilla mun faija pieraisi. Keksin huumorin, autot, pikajunat, takapihalla dokaamisen ja ohjasin kaikki elokuvat yhtäaikaa kun söin pöydältä keksinmuruja pöydältä. Ooon kai ylpee teistä, laittaa nyt paitaa mun päälle jossa teidän bändin logo kun tuun lomailee.
0   +1 +2
 
8
GoSu- 15.05.2007
jostain tämmösen bongasin ja kommentoinpa nyt vaikkei mun musiikkia olekaan =) No lyhyesti, nuo popimmat kohdat (eli laulut pääasiassa) toimii tässä parhaiden, noi wnb-rajut vokaalit eivät oikein uppoa, pelotellaan mummot pois ja sitten lauletaankin hienosti ja melodisesti. Hyvin pysyy laulaja nuotissa mikä on kyseiselle genrelle, varsinkin Mikserissä, harvinaista. Ja on kyllä hienoa rumpalointia, pakko todeta, nuo tomienpaukutukset uppoaa ku vanhaan naiseen!
0   +1 +2
 
8
AHu 01.03.2007
Kai se mun täytyy tää kommentointi avata, kun kukaan muukaan ei ole sitä tehnyt. Jos tätä nyt kukaan edes käy lukemassa... Ihan ok:n kuuloista mättöä. Lähinnä siksi tulin kuuntelemaan, kun laulajanne Jack Sparrow alias Kaki mulle tän bändin nimen heitti laivalla. Lupasin käydä kommentoimassa. Roudarille alias Tommille kiitokset juttuseurasta laivalla :)!
0   +1 +2