Resonantoidi

Monoacid Soundsystem | 18.02.2010 | Techno
5:10

Tamppausbiisikisaan

ei ehkäå ihan alkuillan tamppausta, vaatii hieman pohjia...

8.33   318 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
dbgirl 28.02.2010
Tää on tosi hyvä! Jos kehtaisin/osaisin tanssia, tekisin niin. Tää sopis hyvin johonkin tosi hämärään leffaan, johonkin klubikohtaukseen tai bileiden hupinappailuun. Erittäin loistomeininki, vähän psykedeelinen, siksi tuntuu pidemmältä kuin onkaan. Vaikka olen vesiselvä, silmissä ja päässä huippaa silti. Menee ehdottomasti Mun Mikseriin (mikäli ne on saanu sen toimiin) ja vielä last.fm:ään. Kiitoksia :)
0   +1 +2
 
accent 19.02.2010
Tää on itse asiassa aika hiton hyvä. Tosi elektronista hulabaliikkia ja ihme metrojunaulahduksia ja sulle tyypillinen groove meno. Vähän sellaiseen häijypelottavaan psytranceen viittaavia juttuja mutta silleen tosi teknosti. Vähän ensin meinaa tuntua liian pitkältä mutta sitten kun tämä loppuu niin huomaakin että jaksoi hyvin kuunnella loppuun.
+2   +1 +2
 
9
Bompaze 19.02.2010
Siistit särinät:) Mä tykkäsin tästä ekallakin kuuntelulla ja nyt tokalla kokeilin, onko mielipide muuttunut: Ei. Tosta 0.47 kohdilta alkaa takomaan semmoista jumitusta että bompazekala ainakin jäi katiskaan. Toi mikälie kirskunta tai joku tuskanhuuto tuolla taustalla saa jotenkin karmaisevan fiiliksen, täytyy välillä kurkkia olan yli... Jotenkin puolipelottava olo tästä tuli ja jokseenkin futuristinen ja semmoinen konemainen maailma piirtyi eteeni kuunnellessa. Eli tää on juuri sellaista kuin pitääkin. POlku sanoi mielenkiintoiseksi ja oma näkemykseni on melko lailla sama. Tämänkin kohdalla tuli mieleen että kolmessa tunnissa on saatu aikaan todella kelpo settiä. Ainakin itselläni jalka tamppasi lattiaa kun kuuntelin :)
+2   +1 +2
 
8
POlku 18.02.2010
Melkeinpä jättää sanattomaksi, mutta ainakin elektronisia ääniä riittää :) Näin tällaiseen tottumattomalla korvalla kestää jokin aika ennekuin alkaa päästä kiinni tähän kappaleeseen. Mutta mielenkiintoinen, ensi vaikutelmaltaan sekava kappale, josta joka kuuntelulla alkaa hahmottaa enenmmän ja enemmän punaista lankaa :)
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta