White Rain

Misty Steps | 01.03.2007 | Classical
2:58

Tammikuun valkean lumen ja sateen aikaansaama kappale.

Valmistuminen venähti vähän liiaksikin, eikä lopputulos miellytä itseäni täysin, mutta saa luvan nyt kelvata :P
Kovin soundtrackimainen kokonaisuus.

9.41   3787 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=260228
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Sprite 09.10.2007
Kohoan korkeuksiin, unohdan tämän maailman. Vaivun talviuneen, mennessäni vuodatan kyyneleen.
0   +1 +2
 
10
Tässä ei yksi kuuntelu kerta missään nimessä riittänyt. Aivan upea. Nautn pianon äänestä valtavasti ja tässä biisissä ei ollut muuta kuin hiljaisuus ja piano. Mahtavaa rauhoittavaa ja erityisen särkyvää.
0   +1 +2
 
9
artsi 14.07.2007
Kaunis biisi ja nimi on hyvin kuvaava. Kappale pysyy hyvin koossa ja rakenne on muutenkin hyvä. Tuo teema on aivan loistava. Huomaa että tekijältä löytyy taitoa ja tunnetta!
0   +1 +2
 
10
P. Virta 25.05.2007
Mieletöntä. En voi muuta sanoa.
Tai no pakko yrittää.
Musiikki on tunnetta.
Tämä on musiikkia.
Kiitos.
0   +1 +2
 
9
stuntguitar 20.04.2007
Soundimaailma on kyllä kohdallaan. Pianosoundi on pehmeä ja lämmin. Myös tuo pieni reverb istuu mukavasti kokonaisuuteen. Hyvä, ettet lisännyt tähän jousia tai mitään muuta ylimääräistä härpäkkää pilaamaan tunnelmaa. Sävellyksenä tämä on myös melko hyvä. Dynamiikkaa oli juuri sopivasti, tosin tuo kappaleen "B" osa alkoi hieman puuduttamaan. Siihen olisin toivonut enemmän jonkinlaista rytmistä/harmonista variaatiota. Toisaalta, sen olisi voinut jättää raa'asti vain pois, koska se jäi mielestäni vähän irtonaiseksi ja ideattomaksi verrattuna tuohon viipyilevään "A" osaan. No, kaiken kaikkiaan hieno ja hyvin toteutettu biisi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 13.04.2007
Piano on aina kaunis, eikä se koskaan tule muuttumaan. Melodiat ovat liikuttavia. Tämä sopisi erinomaisesti johonkin Final Fantasyn "tunnepurkaukseen" surun hetkellä. Hiukan pianon soundi olisi voinut olla kirkkaampi... hiukan sellainen viimeinen puhtaus uupuu äänestä, se aivan viimeinen silaus, joka saisi tämän kuulostamaan täydelliseltä. (ihan pieni säätö eq:lla olisi riittänyt (tosin kuulostaahan tää teknisesti silti erinomaiselta)).

Piano on kyllä harvinainen soitin kun sitä jaksaa kuunnella mielellään sellaisenaan. Kyllä tästä pidän kun rakastan muutenkin pianon soundia.

Erityismaininta eloisasta dynamiikasta. Pianoa on vaikea erottaa aidosta. Hienosti soitettu ja sävelletty. Olisi mukava myös kuulla tätä, jos käyttäisit mahdollisimman aidon kuuloisia jousia mukana... johonkin loppuun olisi kiva kuulla nosto, jonka jouset tai padit vahvistaisivat voimallaan. (tämä vain oli idea, ei parannusehdotus)

...mut erinomainen kokonaisuus, jota jaksaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
starts 09.04.2007
Suurena klassisen musiikin ystävänä (ja pianon) nautin varsinkin rauhallisesta pianomusiikista. Tässä olet loihtinut upean tunnelman kauniilla melodioilla. Pianon soundi on nappiin sopivan pehmeä. Hieman ehkä loppui yllättäen... Mutta kaunista on, ja mukava tunne jäi tätä kuunnelleena.
0   +1 +2
 
9
jmm 04.04.2007
Kaunista on, ei voi mitään. Hieman tulee jossain kohtaa mieleen Zeppelinin No Quarter. Enyakin oli mainittu tuolla idoleissa ja hetkittäin sen kuulee. Ja ite tykkään hänestä kovasti ja tykkään kyllä tästäkin.

Voisin kyllä kuvitella tähän taustalle jotain bändiä tai ohjelmointia. Vaikka biisi onkin todella kaunis, jää sellainen tietty "hienous" puuttumaan, tai sellainen pieni jokin, joka tästä tekisi kyllä todella hienon. Hyvä ja kaunis biisi joka tapauksessa :)
0   +1 +2
 
9
Tyfon 26.03.2007
Hieno kappale!
Vaikka koulussa tämän kuuntelin, niin rupesi melkein itkettämään :)
0   +1 +2
 
9
kristian_horna 26.03.2007
kaunista kuunneltavaa.. osaat hyvin soittaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta