Mike H vs. Detumea - Laboratory

Mika Torvinen | 08.04.2006 | Electro
3:48

Tämmöstä mukavaa pörinää ja narinaa. Biisi kehkeytyi lähinä tuon noiseloopin ympärille joka syntyi aivan vahingossa räplätessämme Yamaha CS-5:sta.

9.43   1346 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
VaraMörkÖ 16.03.2017
no nyt on hyvät pörinät, uudempi ja hitaampi infected mushroom tuli ekana mieleen, eikä tää sille paljoa kalpene. olis ehkä toivonu vähän enemmän jotain puhtaita soundeja tohon pörinän kaveriksi, pianoa, kellopeliä tai jotain vastaavaa, miksei vokaalejakin, samalla vois pituutta venyttää aika reilustikin. hyvä biisi, tykkäsin
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 07.06.2015
Melkoista meininkiä. Kyllähän tämmöstä mielellään kuuntelee vaikken mitään tästä ymmärräkään. Kohdasssa 2.09 jälkeen kuuluu monesti tuttu saundi. Jostain biisistä tuttu..
0   +1 +2
 
9
Fillari 02.02.2010
Mielenkiintoista pörinää, vähän kertakuuntelun luontoista, mutta ihan ok. Jokin tarttuva fx-melodia toisi tästä mielenkiintoisemman. Saiskahan sen vielä tähän päälle. Muutama laulusample tois kanssa mielenkiintoa. Paljon hyvää tässä tosin on ja ihan rullaava näinkin. Eli sellaista kakun koristelua vois heittää vielä päälle.
0   +1 +2
 
9
Jonesss 13.08.2006
Hyvältä kuulostaa alku. Narinat sopii hyvin. Mahtava virvelifilli lähettää matkoille. Kivasti möyrii eteenpäin. Aika painostava tunnelma.
0   +1 +2
 
necrovision 08.05.2006
Pienten harmillisten kohtien jälkeen biisi oli mainio :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.05.2006
Tässä läks naapurin ruohonleikkuri käyntiin! Tasainen on hurina ja mukava on kurina. Biisissä hyvä rytmiikka ja noi tsäksätykset toimii sika mukavasti !! Erittäin hieno tekele!!
0   +1 +2
 
JaDubb 11.04.2006
Hyvällä rutulla pyörähdetään vauhtiin. Sähkösuttu soundaa myös oikein mainiolle. Yhdyn Tonkun kommenttiin botnettomuudesta, itsellenikin olisi maistunut höysteenä energisemmät paukkeet. Pulinat ja ininät ovat kyllä todellista herkkua soundeiltaan. Melodiaan olisin myös toivonut ehkä hieman kierompaa koukkua. Ja KAUBELL! Lehmis on varsin käytetty, mutta hyvin se istuu meininkiin. Synthpopmaiset fillit ovat niin ikään rytmilinjassa oivuutta. Koko sopan höysteeksi olisi toivonut vaikkapa jotain huuruista vocoderi-paasausta.

Miksauksellisesti hyvää on se, että dynamiikkaa löytyy kivasti ja kappaletta ei ole kompuroitu lyttyyn. Soundeissa on myös miellyttävää ilmavuutta ja meininki tosiaan pulputtaa tappiin saakka nätisti. Parilla mainitsemallani pikantilla yksityiskohdalla tämä olisi henkilökohtaisella arvoasteikolla kuningasteos.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta