Meadow In The Morning

Mika Torvinen | 24.06.2008 | Electronic
7:09

Kappale on tehty kokonaan Roland Jupiter 6 -syntetisaattorilla, lukuun ottamatta pianoa (Kurzweil K1000), rumpuja sekä luonnollisesti lintuja.

9.00   744 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

qso 24.06.2008
Onhan toi JP6:n soundi korvia hivelevää. Elävää ja musikaalista - niin kuin biisikin. Vahvaa Vangelis-fiilistä liidien suhteen, ja soundimaailma muistuttaa myös ajottain Jarrea. Monipuolinen sävellys, ja hyvä veto toi lopun piano.
0   +1 +2
 
9
Cloom 24.06.2008
Kyllähän tosiaan tuosta Jupiterosta lähtee hieno lämmin soundi, Rolandin chorus on ainutlaatuinen, kuin myös tämä biisikin, joka nostaa instrumentin arvoonsa. Taidolla työstetty biisi, joka suhteessa!!!
0   +1 +2
 
9
Mulperi 05.08.2008
Hyvältä kuulostaa, eikä musta ees menny liian sekavaks. Vangelis tuli tosiaan mieleen. Rummut oli hyvät varsinki jos oot livenä jotenki vedelly niitä.
Kai äänitit noi lokitki ite? :)
0   +1 +2
 
Mark Vera 26.06.2008
Elävän kuuloista tosiaan. Ehkä hieman liian eläväksi/sekavaksi menee toisinaan. Vangelis noista rummuista tuli mieleen ja tuossa 5min jälkeen tosiaan vähän Jarremaista kuviota bassossa, plussaa niistä. Linnut ihan hyvin alussa, kissatkin pomppasi ihmettelemään missä linnut. Piano ihan kiva tuolla lopussa, vaikka tuo K1000:n piano ei mikää hirvittävän erikoinen ole saundina.
0   +1 +2
 
JaDubb 24.06.2008
Hyvin pyörähtää veisu käyntiin, padi enteilee jotain vänkää ja linnut tuovat soppaan oman ennakko-odotuksensa. Piano sopii introon, kuin nakutettu. Ja sieltähän se Jupiter-soundin lämpökin pukkaa esiin, soitanta on varsin tyylikästä ja luo hyvin nostalgisen fiiliksen. Ennen rumpujen pamahtamista menoon mukaan olisin toivonut kenties jonkinlaista nostatusta. Ehkä jotain haitsuilua tai vastaavaa. Itse rumpulinja on kyllä oiva ja mukavan tiukasti miksattu. Kappaleesta kokonaisuudessaan kuulee artistin taidon ja meininki on täydessä vauhdissaan oikein nautittavaa. Tuo kaikkein korkeimmalta soiva soundi on omille korvilleni hieman liikaa, siitä olisi voinut leikata kenties hieman volyymia poies. Sikälikin hieno biisi, että Jupiter saa miksauksesta kaiken vaatimansa tilan oikeutetusti. Oikke hyvä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat