Beyond

Mika Martimo | 16.12.2006 | Trance
6:17

Aistikasta, massiivista ja pieni ripaus melankolisuutta. Olkaapa hyvät.

0.00   432 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=245262
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 22.12.2006
Erimomaisia soundeja ja kiertoefektejä. Pidän basslinestä, vaikkakin se tahtoo jäädä välillä turhan taustalle, kun nuo padit ottavat välillä tilaa aika ilkeästi... tosin padit ovat muuten hienoja. Tässä biisissä on ehkä aavistus liikaa kaikua, kun se tahtoo saada biisin aivan aavistuksen tukkoiseksi noilla paksummilla alueilla.

Alku oli erinomaisen houkuttelevaa, mutta ehkä nuo padiosuudet eivät pääse nostattamaan menoa tarpeeksi. Menoa kyllä biisissä on riittävästi, mutta ehkä tuo bassline ei toimi tarpeeksi terävästi, kun tulee sellainen hiukan laahaava ja uninen fiilis... toisaalta ei se nyt niinkään paha juttu ole, kun tunnelmaa on biisissä kuitenkin ihan kohtuudella.

Bassline kaipaisi jotain pientä muutosta... ehkä kaveria sinne rinnalle mörisemään... joku sellainen soundi, missä ei olisi niin paljoa chorusta... voisi olla vain joku subi-soundikin.

Ei hassumpaa jälkeä... kaikesta huolimatta ihan nautittavaa tuotosta.
0   +1 +2
 
Valandir 17.12.2006
Alkaa hyvällä efektoinnilla, bassorumpu tosin on ehkä hieman liian heikko. Bassolinja kaikessa oldschoolmaisuudessaan on ehkä jopa vähän liiankin oldschoolmainen, ja on ehkä myös vähän liian edessä. 0:33 tulee enemmän menoa mukaan ja clappi on tosi hyvä kyllä saundiltaan. 1:28 tulee hyvä sointuvaihdos jonka jälkeen lähteekin erittäin hyvän kuuloista padia nousemaan taustalta vetäen raikkaan kuuloista melodialinjaa. 2:10 lähteekin sitten jo odotettu suvantokohtaus liikkeelle, jossa padit kuulostavat edelleenkin erittäin hyviltä ja hienosti tuodaan muitakin ääniä alas. 2:52 aika omaperäinen ratkaisu tuoda pelkästään bassolinja ylös, jonka jälkeen alkaakin tulemaan taustalta synaa. Breakbeat on sinäänsä oivallinen ratkaisu ja pistää kyllä pään heilumaan hyvää tahtia. 3:47, pääkohtaus, enemmän nostatusta olisi kyllä kaivannut. Näin se on vain turhan laimea ilman sellaista oikeaa nostatuksen fiilistä, kaikki ikäänkuin vain jatkuu samana eikä mitään uutta ja repäisevää tule mukaan. Bassorumpu on edelleenkin liian heikko ja tahtoo hukkua muiden äänien sekaan. 4:43 tulee taas breakbeattia mukaan ja huomattavasti sen homman kyllä osaat moitteetta. 5:12 aletaankin sitten valmistautua loppua kohden ja outro lähtee käyntiin. Sieltähän se loppu tuleekin varsin kivalla efektoinilla.

Kokonaisuudessaan ehkä hieman tylsähkö, mutta osin kyllä nautittava teos. Ehkä hieman progempi renkutus kuin edellinen tuotoksesi. Biisi on kokonaiduussaan myös vähän synkkä ja varjoinen, harmaa kipale. Miksauksessa olisi kyllä hieman parantamista; Bassorummusta jo mainitsinkin, keskitaajuudet ovat kyllä hyvin kuultavissa, mutta matalat taajuudet eivät tahdo kuulua ollenkaan ja sellainen oikea potku siitä puuttu. Perkussiolinjat ovat ihan kivasti korvaan naputtavia, mutta ehkä vähän liian yksitoikkoisia. Pieni suvantokohtaus on sinäänsä oivallinen, mutta sen jälkeinen pääkohtaus on melko laimea, niinkuin jo aiemmin mainitsinkin. Siinä kun odotti, että padi olisi kunnolla noussut taustalta ja sellainen oikein voimakas padi olisi sitten soinut pääkohtauksessa. Breakbeatit ovat omalle korvalleni nannaa, elikkä erittäin hyvin sovitettu biisin. Jokatapauksessa tämä on tämmöinen kiva pikku renkutus, muttei tosiaan mitään maata mullistavaa. Tämä jää jotenkin vain keskinkertaisuuden kastiin, vaikka tosin hyviä ideoita löytyy. Kelpo tuotos noin kokonaisuudessaan. Lisää kappaleita projektille odottaessa.
0   +1 +2
 
Deltaforest 16.12.2006
Varsin asiallista trancea jälleen. Sopivan melodikasta minun korvaani, eikä biisistä tule tylsää vaikutelmaa vaikka hieman pitkähkö onkin. Flow virtaa koko ajan ja fiilis pysyy hyvänä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta