Exosphere

Merging Moods | 29.02.2008 | Downtempo
5:53

Dreamy lo-fi soundscapes.

9.00   1510 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Putte 30.03.2013
Basso oli joissain kohti vähän kovalla. En tykänny että tuo rätinä luuppasi kokoajan. Tasainen taustarähinä olisi sen sijaan ollut aika kova tunnelmanluoja. Tässä eksosfräärissä on silti yllättävän paljon materiaalia ollakseen primäärisfäärien ulkopuolella. Näin terrestiaaliseen kuunteluun vaadin kuitenkin enemmän. Ja se noiseluuppi tasaiseksi. Kiitti!
0   +1 +2
 
MKDELTA 03.03.2008
En näköjään kommentoinut kun tätä viimeksi kuuntelin? Joo. Toi dreamy lofi soundscapes kuvaa tätä melkose hyvin. Noi ajoittaiset kikkailut tuon kuorosoundin kanssa oli viihdyttäviä. Muutenkin hienoja jippoja ja kivaa pientä rutinaa. Jostain syystä tuli pikkasen mieleen DJ Hidden. Ei en todellakaan tiedä miksi.
0   +1 +2
 
10
accent 01.03.2008
Kyllä huomaa kuka on basslover ;) siis voi luoj... eiku hetkinen, en usko luojaan... voi evoluutio mikä basso! Kiva rahina. Kiva junnaus. Jos alkaisin tehdä downtempoa, tekisin todennäköisesti hyvin samankaltaisen biisin. Jos osaisin. Tai siis tarkoitan, että on jotakin accentmaista tässä silleen pikkasen, paitsi että viimeistellympää ja vähemmän karua. Johtuu kyllä ehkä isosti noista rummuista jotka on saundiltaan ja tyyliltään semmosta mitä itse tykkään käyttää.

Aina toitotan että pitää olla koukku (katso vaikka kommenttejani satumnaisuudelle). Nyt - yllätys yllätys - semmoisen löydän kerrankin downtempobiisissä (vain kerran aiemmin on näin käynyt yhdellä toisella artistilla mutten nyt just muista biisin nimeä)! Tässä oli vaan niin hiton onnistuneesti kolahtavia elementtejä (kaikkea hämyä kaukaista hiimuilua ja tuo basso) että menee soittoon useammankin kerran.

Ääh, tee välillä paskempaa musaa ettei aina mene pelkäksi kehuksi (tai no, joku voi olla eri mieltä siitä että onko tuo accentmaisuus-kohta kehu...). :S
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta